Még nem regisztráltam

Kult

TheVR, Whisper Ton, PamKutya – a legnépszerűbb magyar influenszerek

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Az influenszereket lehet szeretni vagy utálni, de nem vehetjük el tőlük, hogy igenis hatással vannak sokak életére. A szcéna folyamatosan változik és bővül, de néhány magyar tartalomgyártó kitartóan a reflektorfényben maradt az évek során.

Neked melyik népszerű influenszer a kedvenced?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

19 szavazat.

Radics Peti

Szatirikus és provokatív, éles kritikával és humorral fűszerezett videói gyakran parodizálják a mindennapi életet és a magyar társadalmat, közéletet és politikát. 2023-ban a tartalomkészítőnél még a NAV is házkutatást tartott egy Süsü-paródia miatt, de azóta már megszüntették az eljárást ellene.

Szirmai Gergely

A Hollywood News Agency csatornát vezető Szirmai Gergely 2011 óta készít filmkritika-témájú videókat a YouTube-ra. Gergő igazán mélyre tud ásni egy-egy alkotás elemzésében, a történelmi hátteret és társadalmi hatásokat is figyelembe véve.

Osváth Zsolt

Az egykori ValóVilág-szereplő jó messze került a valóságshowsztár-státusztól: ma már sikeres youtuber, illetve vállalkozó, több étteremmel. Amellett, hogy közéleti eseményekre és jelenségekre készít reakcióvideókat, rengeteg interjúját is megnézhetjük, akár celebekkel, akár politikusokkal.

TheVR

11 éve indultak és szép lassan az egyik legismertebb YouTube-csatornává nőtték ki magukat. Pisti és Jani a kezdetben a különböző videójátékokra koncentráltak, ám a csatorna fejlődésével egyre több és változatosabb tartalmat kezdtek gyártani.

PamKutya

A két testvér, Norbi és Márk, kezdetben kutyájukról, Pamról készítettek felvételeket, majd titokzatos alteregóik, Béla és Pista főszereplésével készítették humoros videóikat. Leginkább paródiavideóikkal tettek szert népszerűségre, főként a Despacito vagy a Belehalok átdolgozott szövegei miatt, amik az adott időben hatalmasat mentek a közösségi médiában. Mára a két testvér, akik sokáig rejtélyesen takargatták arcukat, leleplezték magukat, és utazásaikról, illetve különböző tudományos ismeretekről szóló videókat készítenek közönségüknek.

Magyarósi Csaba

Korábban újságíróként dolgozott, majd a YouTube-ra kezdett készíteni videókat, kezdetekben tech-újdonságokat mutatott be, az utóbbi években pedig utazásait örökíti meg napi vlogok formájában, így rajta keresztül a világ minden táját bejárhatjuk és rengeteg tippet tudhatunk meg azokról a helyekről, ahol járt.

JustVidman

10 éve videózik, népszerűségét vicces animációival érte el. A kezdetekben homályba burkolózó Kiss Tamás 2020-ban jelent meg maga is a kamerák előtt, azóta pedig terméktesztekkel is bővítette repertoárját. Saját üdítőitalait is piacra dobta.

Zsozéatya

Humoros videóival és gaming tartalmaival vált ismertté. Szórakoztató, kicsit abszurd stílusa által hamar nagy követőbázist szerzett. Már az ő nevével fémjelzett üdítőből is vásárolhatunk.

Nessaj

A több közösségimédia felületen is jelenlévő YouTuber 2016-ban kezdte el tudatosan építeni csatornáját, ahol videójátékokat mutat be, illetve humoros videókban dolgoz fel különböző témákat. Nessaj ma már több csatornát is visz, és rendszeres streameket tart a Twitch-csatornáján.

WhisperTon

A kezdetben Musical.ly-n, majd a TikTokon befutó srác színes öltözékével, utazásaival és vibráló személyiségével nyerte el százezrek tetszését. A gyors vágásairól és beszédéről könnyen felismerhető Ton viszont nem szeretne itt megállni: megjelent egy saját üdítőital márkája is.

Forstner Csenge

Csenge lifestyle témakörben alkot tartalmakat, amikben bemutatja életét és megörökíti utazásait. A fiatal lány már tinédzser kora óta tölt fel videókat a Muscial.ly-re, Tiktokra, YouTube-ra és Instagramra, és évről évre egyre több rajongót tudhat magáénak. 2022-ben az általa egy videóban említett fehércsokis shaken espresso kifejezés letarolt minden magyar platformot.

Verebélyi Vivi és Nagy Norbi

A népszerű páros a TikTokon vált ismertté, ahol általános párkapcsolati dinamikákat figuráztak ki vicces és szerethető formában. Vivi és Norbi videóikban a párok hétköznapi és nagyon is valóságos perceit tárják elénk, amivel bárki tud azonosulni.

Makk Adrienn

A 22 éves influenszer a TikTokon lett népszerű hétköznapi szituációkat felelevenítő videóival, amikkel bármelyik fiatal tud azonosulni. Adrienn tehetséges színjátékával bárkinek a szerepét képes felvenni, legyen az anyuka, osztálytárs vagy épp egy pók a falon.