Még nem regisztráltam

Mi az a Top24?

A legjobb horrorfilmet, budapesti játszóteret vagy burgerezőt keresed, esetleg visszanéznéd a Mónika Show ikonikus jeleneteit? A TOP24 a 24.hu legújabb projektje, ahol számos témakörben létrehozott toplisták elemeit nézheted meg, szavazhatsz rájuk (ezzel befolyásolva az elemek aktuális sorrendjét), ráadásul elkészítheted a saját szubjektív rangsorod is, amit megoszthatsz másokkal.

Fontos: a listaelemek sorrendjének módosításához és elmentéséhez be kell jelentkezned. Listára saját rangsort leadni naponta egyszer tudsz, éjfél után viszont újra szavazhatsz.

A listákat van lehetőséged elkönyvjelzőzni is, így bármikor egy kattintással visszanézheted a kedvenceidet…

Hogyan szavazhatok?

Az oldalt bárki korlátozás nélkül böngészheti, szavazni, listákat elmenteni viszont csak regisztrációt követően lehet. Regisztrálni a jobb felső menüben található user ikonra kattintva tudsz.

Ha egy lista elemeire szeretnél szavazni, kétféleképpen teheted meg:

  • Az elemeket rangsorolhatod a mellettük található fel-le nyilakkal.
  • Vagy a drag&drop funkcióval: kattints az elemre, ne engedd el az egér gombját/az ujjad a képernyőről, és húzd az elemeket az általad tervezett helyre.

Ha végleges a sorrended, kattints a Mentés gombra – ezután a rendszer összesíti az addig beérkezett szavazatokat és előállítja az új listaelemsorrendet.

Hányszor szavazhatok egy toplistára?

Egy felhasználó egy listára naponta egyszer tud szavazni/tud rangsort elmenteni. Éjfél után újra lehetőséged van leadni a sorrendjét.

Készíthetek listákat?

Nem. Listákat készíteni csak a TOP24 szerkesztőségének tagjai tudnak, viszont ajánlhatsz témákat a szerkesztőségnek. Ha csak elemeket hiányolsz egy listáról, azok felvételét is javasolhatod a szerkesztőségnek.