Még nem regisztráltam

Bulvár

A legjobb beszélgetős YouTube-csatornák

Zádori Viktória
Zádori Viktória

A televíziózás elöregedését semmi se jelzi jobban annál, mint hogy rengeteg korábban tévésnek számító műfaj az internetre költözött át. Politika, közélet, bulvár – legyen bármilyen téma és célközönség, a különböző YouTube-csatornák óriási nézettséggel mennek nálunk is.

Te melyik csatornát nézed a legszívesebben?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

217 szavazat.

Partizán, Gulyás Mártonnal

A Partizán számos politikai és közéleti tartalma között találhatóak meg Gulyás Márton könnyedebb hangvételű interjúi is.

Friderikusz Podcast

Friderikusz Sándor akart egy olyan platformot, ami csak olyan témákkal foglalkozik, amik tényleg érdeklik őt, így elindult a Friderikusz Podcast, ahol minden héten ő maga készít interjúkat a lehető legváltozatosabb témákban érdekes emberekkel.

Szavakon túl, Kadarkai Endrével

Kadarkai Endre már több mint 10 éve készít interjúkat, először különböző tévécsatornáknak dolgozott, majd 2019-ben a Klubrádióhoz igazolt. Szavakon túl című műsora a rádióban is meghallgatható. Youtube-csatornáján rengeteg tartalom található – kiemelendő még a Világtalálkozó című sorozata, ahol két egymástól teljesen független ismert emberrel beszélget.

Levente klubja, Lakatos Leventével

Lakatos Levente író, újságíró csatornája az előzőekkel ellentétben kevésbé a híres emberekre fókuszál, inkább nem hétköznapi embereket lát vendégül.

Elviszlek magammal, D. Tóth Krisztával

A ma már klasszikusnak számító sofőr kérdezget utast koncepció itthoni megteremtője, amit később többen is követtek. Az internet mellett D. Tóth Kriszta riportműsora a tévében is látható, a Sprektum Home-on.

ZSHOW time, Osváth Zsolttal

Osváth Zsoltot sokáig csak VV Zsoltiként ismertük, de mára már kivívta magának a vezetéknév-keresztnév megszólítást. A több mint 200 ezer követővel rendelkező csatornája a témáit tekintve vegyes, hiszen foglalkozik celebekkel és politikával is, de személyes érintettsége miatt kiemelt helyet kapnak nála az LMBTQ-közösség tagjai is.

Utazás a lelked körül, Peller Mariannal

Peller Mariann beszélgetései a spiritualitásra fókuszálnak, ebből a szemszögből is megismerhetjük a riportalanyokat. A műsorban mindig részt vesz egy asztrológus is, aki elemzi a hírességeket.

MakeUp/Down, Liluval

Lilu inspiráló ismert magyar nőkkel beszélget a sminkelésen túl komolyabb témákról is.

Mondd el – Tatár Csillának

Tatár Csilla rutinos riporterként interjúvol ismert embereket. Az ő műsora is megtekinthető a tévében, egészen pontosan az ATV-n.

Palikék Világa by Manna

Palik László és két szerkesztő kollégája, Konyári Edinka és Wágner Tamás beszélgetnek vendégeikkel. Hová tűnt? rovatuk érdekessége, hogy korábban a nyilvánosság előtt élő, de ma már visszavonult celebeket interjúvolnak meg. Palik önálló projektje a Futtában, ahol a Margitszigetet körbefutva faggatja riportalanyait.