Még nem regisztráltam

Bulvár

Luxusfeleségek a műsor magyar változatából

Zádori Viktória
Zádori Viktória

A 2017-ben indult és négy évadot megélt Feleségek luxuskivitelbenre sokan felhúzták a szemöldöküket, hiszen bár külföldön a The Real Housewives egy jól ismert formátum, nálunk itthon ilyen jellegű műsor nem volt még a tévében. Hamar kiderült, hogy a többség a fellengzős rongyrázással csak szerepet játszott, ami jól illeszkedett a műsorba.

Neked ki a legszimpatikusabb a listából?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

9 szavazat.

Köllő Babett

A műsor előtt a többség számára ismeretlen színésznő volt, ma pedig a TV2 egyik vezető arca. Együtt vezette Tillával a Drágám, add az életed! című show műsort, most pedig a Sztárban sztár leszek! zsűrijének tagja.

Yvonne Dederick

A TV2 korábbi ügyvezető igazgatója a reality mind a négy évadában szerepelt. Emellett megtartotta komoly karrierjét, csak néha, legutóbb például esküvőjével szerepelt a bulvárlapokban.

Catherine Dederick

Yvonne lánya, aki sokak kedvence lett kedves akcentusa miatt. Szerepelt az RTL-en futó Survivor című műsorban, és az X-Faktorban 6. helyezett lett Gáspár Laci mentoráltjaként.

Nagy Noémi

Ahogy a műsor előtt is, Noémi divattervezőként dolgozik. Szerepelt a Farm VIP második évadjában.

Polgár Tünde

Egyedül, valamint férjével, Árpival kiegészülve is rengeteg tartalmat gyárt a YouTube-ra. Ő is szerepelt tévéműsorokban: a MasterChef VIP versenyében második helyezett lett, majd Árpival is főzött a Love Bistróban.

Smaltig Dalma

A második évadban kiszállt a műsorból, második gyermekének születése a forgatáson indult be. Már csak influenszerként találkozhatnak vele a rajongók.

Csősz Boglárka

Az Apám beájulna főszereplőjeként már ismerte őt a közönség, de igazán a műsorban robbant be a köztudatba. Azóta szerepelt a TV2 Totem című versenyében, és álarcban is énekelt a Nicsak ki vagyok? műsorában.

Molnár Nini

Szintén divattervező. Ő is szerepelt már több televíziós műsorban, mint például A Konyhafőnökben, vagy a Viasat3-on futó Celebcellában. Nemrég a Celeb vagyok ments ki innen! versenyzőjeként láthattuk az RTL-en.

Szegedi Fecsó

Vasvári Vivien barátjaként lett ismert, de később önállóan is hívták műsorokba. Ő is szerepelt a TV2 álarcos énekes műsorában, a Nicsak kivagyok?-ban, illetve volt a Life TV Vacsorakirályában is.

Vasvári Vivien

Mióta ismert lett, számtalan tévéműsorban szerepelt. Akkori férjével, Szegedi Fecsóval megnyerték a Nyerő Páros második évadát, a Farm VIP-ben pedig a harmadik helyig jutott.