Még nem regisztráltam

Bulvár

Julia Fox legindokolatlanabb ruhaválasztásai

Grósz Petra
Grósz Petra

Julia Fox néhány évvel ezelőtt színésznőként szerzett magának ismertséget, majd 2022 év elején Kanye West barátnőjeként híresült el, miután a rapper és felesége, Kim Kardashian szakítottak.

A kapcsolatuk nem volt hosszú életű, körülbelül egy hónapig voltak együtt, Fox azóta gyakorta hívja fel magára a figyelmet különös ruhaválasztásaival, melyek közül a legmeghökkentőbbeket szedtük most listába.

Szerinted melyik szerelés a legindokolatlanabb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.
©BAUER-GRIFFIN.COM

Julia Fox is seen


NON EXCLUSIVE March 04, 2023
230304TCF Los Angeles, CA

Nagy fekete szörnyláb

Márciusban igencsak szeszélyes lehetett az időjárás Párizsban, Fox ugyanis nadrágot nem, óriási, szőrös szörnylábat viszont viselt a divathét alatt.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 13: Julia Fox is seen on February 13, 2023 in New York City.  (Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Lófarok-szoknya

Szintén a New York-i divathétről származó utcai viselet volt a fotón látható öltözék, melynek talán legváratlanabb eleme egy fekete lófarok, amit a színésznő nem hajviseletként, hanem a fenekénél kivágott szoknyáján hordott.

CANNES, FRANCE - MAY 21: (EDITORS NOTE: Image contains nudity.) Julia Fox attends the The Art of Elysium "Paradis" 25th anniversary presented by Marli on May 21, 2023 in Cannes, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images for Jane Owen PR)

Láthatatlan fűző

A májusi Cannes-i Filmfesztiválon sem okozott csalódást a fotósoknak, amikor felöltötte ezt a teljesen áttetsző, kevéssé kényelmesnek tűnő fűzőt.

PARIS, FRANCE - MARCH 01: Julia Fox attends the Courrèges Womenswear Fall Winter 2023-2024 show as part of Paris Fashion Week on March 01, 2023 in Paris, France. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images)

Áttetsző, köldököt IS villantó szerkó

A párizsi divathét egyik bemutatóján sikerült mellbimbót és köldököt is villantania, mindezt úgy, hogy egyedül utóbbinál volt egy apró kivágás a ruháján.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 15: Julia Fox is seen on February 15, 2023 in New York City.  (Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Az ember alakú táska

Julia Fox februárban, a New York-i divathét idején jelent meg az utcán egy feltűnő bőrszerelésben, az öltözéke legzavarbaejtőbb részét viszont a táskája képezte – ami egy női alakot formázott, közel 182 centi magas volt, és több mint másfél kilót nyomott.

LOS ANGELES, CA - MAY 11: Julia Fox is seen on May 11, 2023 in Los Angeles, California.  (Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Óvszerruha

Ugyancsak tavasszal óvszerekkel kirakott szerelésben fotózták le a paparazzók Los Angeles utcáin. Nemcsak a felsőjét, de a csizmáját és a táskáját is kondomok borították, meglehet, a biztonságos szexet igyekezett népszerűsíteni.

CANNES, FRANCE - MAY 22: Julia Fox attends "The Idol" Premiere Afterparty at the 76th annual Cannes film festival at Palm Beach on May 22, 2023 in Cannes, France. (Photo by Pierre Suu/WireImage)

Pompomos zacskóruha

Az átlátszó fűző után ismét keveset bízott a képzeletre az Idol című sorozat cannes-i premiervetítésén, ahová ebben a zacskószerű ruhában érkezett – mellrészen igencsak lenge takarással.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - MARCH 27:  Julia Fox attends the 2022 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 27, 2022 in Beverly Hills, California. (Photo by Karwai Tang/Getty Images)

Fojtogató lidércruha

A színésznő márciusban a Vanity Fair Oscar-afterpartijára is hivatalos volt, ahol a vörös szőnyegen ebben a fojtogató lidércruhában pózolt a fotósoknak.

©BAUER-GRIFFIN.COM

Julia Fox is seen

NON EXCLUSIVE May 12, 2023
230512POOT Los Angeles, CA

Boxeralsós-blézeres benzinkutazás

Egy szép májusi napon fogta magát, és ebben a blézer-haspóló-férfialsó kombóban szaladt el a benzinkútra, hogy megtankolja a kocsiját.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 25: Julia Fox is seen on February 25, 2023 in Milan, Italy.  (Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Megcsillanó szörnykarom

A milánói divathéten az esti órákban lépett utcára ebben a meglepő szerelésben, amihez egy nagy fekete szörnykarom is párosult.

LOS ANGELES, CA - MAY 15: Julia Fox is seen on May 15, 2022 in Los Angeles, California.  (Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Fehérneműs bevásárlás

Ahol minden kezdődött: 2022 májusa, amikor Fox fehérneműegyüttesben, farmerből készült kabátban, csizmában és táskával ugrott el bevásárolni egy szupermarketbe.