Még nem regisztráltam

Bulvár

Gyilkosság, rablás, sztriptízbár – ezek után kevésbé érzed kínosnak az első randis sztorijaid

Anna Csákó

Az alábbi listán található történetek arra mutatnak rá, hogy valamiféle határt érdemes meghúzni a randizás időszakában – még akkor is, ha nem életre szóló párkapcsolatot keresnek a felek.

Te melyiket érzed a legkínosabbnak?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.
NetPix / Getty Images

Poénból megölte

Vannak rossz randik, de az igazán szélsőséges eset, ha a találkozó az egyik fél halálával ér véget. Ez utóbbi történt egy ausztrál nő és alkalmi partnere találkozása során: a lány egy vezetékkel fojtotta meg áldozatát.

wera Rodsawang / Getty Images

Emlékezetes élmény

Az első találkozás mély benyomást hagy bennünk, még akkor is, ha az teljesen hétköznapi körülmények közt zajlik. Talán erre kívánt ráerősíteni az a férfi, aki 160 km/órás sebességgel, rendőrökkel a nyomában száguldozott a randira hívott nővel az oldalán; ahogyan egy másik amerikai sem bízta a véletlenre az élményt, mikor a találka alatt kirabolt egy bankot, és rávette partnerét, hogy menekítse el a bűncselekmény helyszínéről.

Jub Job / Getty Images

Randit vagy életet

Amber Beraunt a háza előtt rabolta ki egy fegyveres férfi, aki az akció közben a nő telefonszámát is elkérte. A férfi ezután Messenger üzenetben felajánlotta, hogy visszafizeti az elrabolt összeget, ha a nő nyitott egy közös „lazulásra”, mivel „csinosnak” tartja.

Foxys_forest_manufacture / Getty Images

Családi vacsora

A legtöbb párkapcsolatban elérkezik az a pont, mikor a felek bemutatják egymásnak a rokonságot is, de ez általában nem az első randin szokott megtörténni. Egy Csang nevű nőnek erről más elképzelései voltak, és 23 rokonával együtt vett részt az első találkozón, ráadásul a vacsora közel egymillió forintnyi számláját is Liuval szerették volna kifizettetni – miután ez nem sikerült, még be is perelték a férfit.

Hannes P Albert / picture alliance / Getty Images

Heidi Klum és a popcorn

„Odanyúlok, hogy egyek a popcornból, és egyszer csak egy hot dog van a pattogatott kukoricában” – mesélte az egyik legkellemetlenebb randiélményt Heidi Klum, mikor mozizni ment kiszemeltjével, és az érthetetlen okokból jó ötletnek tartotta, ha nemi szervét a kukorica közé dugja.

Hispanolistic / Getty Images

Minden idők legrövidebb és legszomorúbb Tinder-randija

Ezekkel a szavakkal jellemezte a férfi a randiját, ami csak addig tartott, míg elment a nő elé annak lakásához, majd elvitte egy címre, ahol az egy másik férfi karjai közt találta magát. A nő az Uber-sofőrök sztrájkjával magyarázta a randinak álcázott ingyen fuvart.

Zero Creatives / Getty Images

Két óra nézés = egy ital

A fenti képletet hibásnak tartja Tasia Taderera, és egyenesen gusztustalannak nevezte a férfit, aki csak egy italra hívta meg, miközben ő kicsinosította magát, és hagyta, hogy a férfi két órán keresztül élvezze a társaságát.

Image Source / Getty Images

Első randi egy sztriptízbárban

A férfi dobta be az ötletet az este a végén, a nő pedig belement. Ahogy sejteni lehet, nem volt második találkozó.

Jonathan Knowles / Getty Images

Lelépett, és a vodkát is magával vitte

Egy nő átutazta fél Amerikát, hogy egy közös barátjukon keresztül megismert férfivel találkozzon, és eltöltsenek együtt egy hétvégét. Samantha Marie vett egy üveg vodkát, hogy mire este vacsorázni mennek, oldott hangulatba kerüljenek – de míg a férfi a szálláson elment egy félórára a fürdőszobába, Samatha ledőlt és elszundított. Mire a nő felébredt, a férfinek a vodkával együtt hűlt helye volt.

fizkes / Getty Images

Mindennek ára van

Az italmeghívás néhányak szerint egy üzleti befektetés. Ezen logika mentén viszont sokan elfelejtik a befektetésekkel vállalt kockázatot: például az a férfi, aki a kávé árát kérte vissza egy meghiúsult második randi miatt (ez egész gyakori indok); vagy az, aki a randi másnapján üzenetben tisztázta a félreértést, miszerint ő egy légyott reményében fizette az italokat – ami elmaradt, így kéri vissza azok árát.

tifonimages / Getty Images

Vakrandi, üres parkoló, drága BMW

A fenti szavakból különösebb kreativitás nélkül is össze lehet hozni rémtörténeteket. Ez a megtörtént eset szerencsére mégsem olyan véresen ért véget: a magát „első randik királynőjének” nevező nő belehajtott a szinte üres parkolóban álló BMW-be, aminek hamar kiderült, hogy a vakrandira hívott férfi a gazdája.

neirfy / Getty Images

A glutén élet, az alkohol élvezet

Ezzel az életfilozófiával pedig valóban nem lehet egyszerű kapcsolatot építeni egy nővel, aki nem eszik glutént, nem iszik alkoholt. Miután a francia férfi számára ez az összeférhetetlenség kiderült, szó nélkül felállt, és otthagyta partnerét az étteremben.