Még nem regisztráltam

Bulvár

A leghíresebb szakítások a közelmúltból

Anna Csákó

„A randizás nem egyszerű műfaj, még a celebek számára sem” – olvasható az RTL Celebrandi című műsorának közleményében, ami hatványozottan igaz a szakításokra. Ismert emberként nem elég egy kapcsolat végével járó fájdalommal megküzdeni, hanem szembe kell nézni a közvélemény gyakran bántó, tapintatlan és tolakodó jelenlétével. Az alábbi listán találhatunk olyanokat, akik sem a kapcsolatukat, sem annak végét nem tették ki kirakatba, ellenben olyanok is akadnak, akik örömüket és bánatukat is a legszélesebb nyilvánosság előtt vállalták – még ha az utóbbi minden bizonnyal nem is esett jól nekik.

Melyik szakítás volt számodra a legváratlanabb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

10 szavazat.
Adrián Zoltán / 24.hu

Varga Judit és Magyar Péter

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje 2023 márciusában döntöttek úgy, hogy külön folytatják útjaikat – legalábbis a nyilvánossággal ekkor közölték, noha a Blikk „kormányközelből származó információi szerint” már két évvel ezelőtt is aktuális lehetett volna, csak finoman jelezték feléjük (ugyancsak kormányközelből), hogy az országgyűlési választások előtt egy ilyen hír rosszul festene.

Photo by Jason Merritt / Getty Images for Art of Elysium

Amber Heard és Johnny Depp

A pár két év viharos kapcsolat után 2017-ben vált el egymástól, de az igazi kálváriájuk csak ezután kezdődött: Johnny Depp kétszer is beperelte egykori szerelmét, amiért Heard családon belüli erőszakkal vádolta a színészt. Hónapokig a csapból is az ügyükről szóló hírek folytak, olyannyira, hogy a két bírósági eljárásnak egy-egy dokusorozatot is szenteltek az HBO gyártói.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Aki nem tudta, az is hallotta: a néhány hét alatt közel egymilliárd lejátszást magáénak tudó Flowers című sláger az énekesnő Liam Hemsworth-szel való szakításáról szól. A válási papírokat még 2019-ben adták be – Cyrus szerint ez egy rettentő hosszú időszak volt, amiből semmit sem láttak az emberek, de kapcsolatuk, a pletykákkal ellentétben, nem megcsalás miatt ért véget.

Shakira és Gerard Piqué

Miley Cyrus Flowers című számához hasonlóan Shakira is megénekelte gyermekei apjától való elválását, amivel 14 Guinness-rekordot megdöntött. Az énekesnő a dalban úgy utal volt férjére, mint aki egy Ferrarit cserélt egy Twingóra, Rolexet egy Casióra. Piquével 12 év együttlét és két közös gyermek után 2022 nyarán adták be a válókeresetet, miután kiderült, a futballista hűtlen Shakirához.

Lodovico Colli Di Felizzano /WWD / Penske Media / Getty Images

Hiba Abouk és Asraf Hakimi

A Paris Saint-Germain futballistáját először nemi erőszakkal vádolta meg egy 24 éves nő, majd néhány nappal később felesége és két gyermekének anyja bejelentette, hogy elválik HakimitőlAbouk szerint a válásnak nincs köze a felhozott vádakhoz, habár még meg kell emésztenie a történteket.

Tasia Wells / WireImage / Getty Images

Janet Von Schmeling és Drake Bell

2023 áprilisában derült ki, hogy a Nickelodeon csatorna egykori gyerekszínésze 4 év után szakított kisfia édesanyjával – még 2022 szeptemberében. A történetet megfűszerezi, hogy válásuk nyilvánosságra hozatala előtt Bell eltűnt egy éjszakára, amiről a színész azt posztolta Twitterjén, csak a kocsiban felejtette telefonját, de a TMZ információi szerint a gyermekelhelyezés miatt öngyilkossággal fenyegetőzött eltűnésekor.

Daniele Venturelli / Getty Images

Toni Garrn és Alex Pettyfer

A korábban Leonardo Di Caprio 25 év alatti barátnőinek körét gyarapító német modell 2023 áprilisában tette közzé Instagramján, hogy két év után elválnak Alex Pettyfer színésszel. A sztárpár csak annyit közölt az eseményről, hogy nehéz döntést hoztak meg, de ezentúl is barátként viszonyulnak egymáshoz, és társszülőkként fogják nevelni egy éves kislányukat.

Photo by Christopher Polk / NBC/ NBCU Photo Bank / Getty Images

Taylor Swift és Joe Alwyn

A szakítós nótáiról ismert Swift bár még nem énekelte meg a 2023 áprilisában felröppent hírt, de hat év után úgy döntöttek Joe Alwynnel, külön folytatják útjaikat. Már az egymásra találásukat sem bocsátották közszemlére, és ez a szakításukkal sem volt másképp – ellenben nem tagadták a People magazin névtelen forrásának állításait, aki szerint különválásuk oka pusztán abban rejlik, hogy nem illettek egymáshoz.

Szabó Zsófi és Shane Tusup

Habár Hosszú Katinka volt férje és edzője életének „nagybetűs nőjeként” tekintett Szabó Zsófira, és néhány hónappal az egymásra találásuk után már el is jegyezték egymást, újabb néhány hónappal később (egy önmagáról készült fotó mellett) közölte a színésznő Instagramon, mégsem lesz esküvő.

Fotó: Sajtóklub / RTL Klub

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti

Csuti és Kulcsár Edina Instagram-oldalán még szinte be sem töltött a válásukról szóló poszt, mire a modell már GwM oldalán volt található – egy évvel később az esküvőt is megtartották, mostanra pedig közös gyermeküket várják. Csutit sem kell azonban félteni: nemrég már őt is új párjával láthattuk egy romantikus dominikai nyaralás közepén.

Kevin Mazur / MG23 / Getty Images

Kim Kardashian és Pete Davidson

Kapcsolatuk 2022 augusztusában ért véget, de korábban mindkettőjüknek kijutott már celebszakításokból – gondoljunk csak a teljesség igénye nélkül Davidson exei közt Ariana Grandéra, Phoebe Dynevorra, vagy Emily Ratajkowskira, avagy Kardashian házasságára Kanye Westtel és rövidke kapcsolatára Nick Cannonnal. Kardashian és Davidson állítólag jó kapcsolatot ápolnak, amiről 2023-mas Met-gálán készült mosolygós fényképük is tanúbizonyságot tesz.