Még nem regisztráltam

Bulvár

A legjobb magyar párkereső tévéműsorok

Zádori Viktória
Zádori Viktória

A televízió nem biztos, hogy a legalkalmasabb hely az ismerkedésre, de ennek ellenére már a ’90-es évek vége óta imádjuk a társkereső showműsorokat. Az ilyen keretek között született kapcsolatok többségében nem bizonyultak tartósnak, de mindig van az az egy-két kivétel, akik reményt adnak a jelentkezőknek.

Neked melyik volt a kedvenc műsorod?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Love Island

Egzotikus helyszínen forgatott kasszikus párkereső reality az RTL-en, a műsorvezető ÉNB Lali.

Házasodna a Gazda

Nádai Anikó műsora az RTL-en, melyben gazdák (most már nők is, nem csak férfiak) keresik a szerelmet. Alapvető konfliktusforrás, hogy a vidékre leköltöző jelentkezőknek be kell segíteni olyan munkákba, amik legtöbbjüktől nagyon távol állnak. A négy évadot megélt műsor összesen egy együtt maradt párt tud felmutatni.

A Nagy Ő

A legklasszikusabb társkereső műsor, melyből a világ szinte összes országában forgattak saját verziót. Noszály SándorMolnár AnikóGyursánszky Gábor és Tóth Dávid után legutóbb Árpa Attila kereste a szerelmet a show-n keresztül.

Szerelem első látásra

Magyarország első ilyen jellegű műsora, melyet Kósa L. Adolf vezetett. Visszafogott stílus jellemezte, a jelentkezők vakon tehettek fel kérdéseket egymásnak és csak hang alapján kellett randi partnert választaniuk.

Összeesküvők

A TV2 műsora, amiben férfiak az édesanyjuk segítségével kerestek feleséget maguknak. A show esküvővel zárult, de egy év múlva válás követte.

Ádám keresi Évát

A Viasat3 kicsit sem hétköznapi műsora, melyben a szereplők meztelenül próbálták megtalálni az igazit.

Éden Hotel

A kezdetben a Viasat3-on Horváth Évával, később a TV2-n Berki Krisztiánnal futó show alapja a csábítás és a párba állás volt, hiszen aki egyedül maradt, az nem folytathatta tovább a játékot.

Money or Love

A TV2 legújabb párkereső valóságshowja Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével.

Benkő feleséget keres

Alekosz műsorának elődjében Benkő Dániel lantművész keresett feleséget.

Alekosz menyasszonyt keres

A Való Világ negyedik szériájának győztese köré egy saját show-t épített az RTL, melyben tizenhat lány versenyzett Alekosz kegyeiért.