Még nem regisztráltam

Bulvár

Tóth Gabi, Britney Spears, Radics Gigi – a nyár legmeglepőbb sztárszakításai

Csontos Kata
Csontos Kata

A nyári hónapokban mintha másról sem szóltak volna a sztárhírek, mint hogy melyik hazai vagy nemzetközi híresség kapcsolata futott zátonyra éppen. Ha már te sem tudtad számon tartani, kik és miért döntöttek a szakítás mellett, pörgesd végig a listánkat, hogy képbe kerülj!

Számodra melyik celebszakítás volt a legmegdöbbentőbb ezek közül?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Sophie Turner és Joe Jonas

Hét év együttlét, négy év házasság és két gyerek után Sophie Turner és Joe Jonas házassága is zátonyra futott. A válás híre váratlanul érte a rajongókat, akik addig mindig csak a szépet és jót látták a kapcsolatukból, de hamar elkezdődött a bűnbakkeresés az ügyben.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Augusztus 9-én az egész országot váratlanul érte a hír, miszerint hat év után véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. Az azóta történt fejleményeket nehéz lenne felsorolni, de annyi biztos, hogy továbbra is mindkét félnek biztos helye van a TV2-nél, és hogy hároméves kislányukat, Hannarózát ezentúl is közösen nevelik.

Britney Spears és Sam Asghari

Hat év együttlét és alig több mint egy év házasság után Sam Asghari benyújtotta a válópert, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Állítólag egy nagy veszekedés előzte meg a szakítást, mely során a férj hűtlenséggel vádolta meg a hányatott sorsú énekesnőt.

Sofía Vergara és Joe Manganiello

A Modern család című sorozat latin szépsége, Sofía Vergara 2015-ben ment hozzá a szintén színész Joe Manganiellohóz, akivel júliusban bejelentették a válásukat.

Radics Gigi és Mikus Áron

2020 októberében született meg Radics Gigi és Mikus Áron kislánya, Bella Szófia. Az énekesnő és szobrász párja évek óta jegyben jártak, de az esküvőre végül nem került sor, ugyanis mint augusztus elején kiderült, már nincsenek együtt.

Ariana Grande és Dalton Gomez

Már a nyár folyamán nagyon úgy tűnt, hogy pont került Ariana Grande és férje, Dalton Gomez kapcsolatának végére, a hírt aztán szeptemberben meg is erősítették. Az már csak hab a tortán, hogy a hírek szerint az énekes-színésznő viszonyt kezdett egy szintén házas kollégájával, Ethan Slaterrel.

Gáspár Evelin és Varga Attila

Gáspár Evelin egy júniusi interjú során beszélt arról, hogy boldog és felszabadult, jól érzi magát a bőrében. „Ez a szakítás lehet, jót tett nekem” – mondta ekkor Gáspár Győző és Bea idősebb lánya. Ex-barátjával, Varga Attilával majdnem két évig voltak együtt, tavaly együtt szerepeltek a TV2 celebpár-realityjében, a Párharcban.

Sophia Bush és Grant Hughes

Nem sokkal az után, hogy egyéves házassági évfordulójukat ünnepelték, Sophia Bush beadta a válókeresetet. Volt párjával, Grant Hughes üzletemberrel régi barátság köti össze őket, és úgy tudni, a szakítás ellenére is megmaradt köztük a jó viszony.

Kevin Costner és Christine Baumgartner

Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner modell és táskatervező 18 év után döntöttek a válás mellett. A dolog jogi része egyáltalán nem zajlott zökkenőmentesen, az asszony ugyanis nem annyira tartotta magát a házassági szerződésben foglaltakhoz, és a három tizenéves gyerekük után járó gyerektartásról sem tudtak könnyen egyezségre jutni.

Ricky Martin és Jwan Yosef

Ricky Martin 2015-ben találkozott Jwan Yoseffel, a következő évben eljegyezték egymást, majd egy évvel később megesküdtek. Hat évig tartó házasságukból két közös gyerekük született, akiket békés válásuk után is közösen nevelnek tovább.