Még nem regisztráltam

Életke

A politizálós, a vonatozást erőltető, a csaj fehér ruhában – vendégtípusok, akik minden esküvőn megtalálhatóak

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Bár mindegyik esküvő más és más a maga módján, mindig vannak bizonyos típusú vendégek, akikkel találkozhatunk, függetlenül attól, hogy kik házasodnak.

Szerinted ki a legtipikusabb esküvői vendég?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

A tömeget vezénylő önjelölt vőfély

Ő az, aki tíz percenként kocogtatja a poharát, hogy csókot, csókot! További bűne a vonatozás és a limbózás kezdeményezése.

 

A konzervatív politizáló

Ez a vendégtípus könnyen beleáll másokba, árnyalt megjegyzéseket tesz, be is szólogat akár, és egyetlen dologról lehet vele beszélgetni, az pedig az aktuálpolitika.

 

Man at a wedding dressed in a suit and sunglasses dancing while other guests stand around him. He is holding a glass of wine and laughing.

A táncparkett királya/királynője

Mindig van legalább egy vendég, aki nem fél megmutatni tánctudását – vagy épp nemtudását a parketten.

Color photo of four happy little flower girls laughing together while wearing formal dresses. They are sisters and cousins.

A rohangáló gyerekek

Ha csak épp nincsenek kitiltva az eseményről, tuti van néhány gyerek aki előszeretettel száguldozik a felnőttek lábai között, miközben a szüleik teljesen figyelmen kívül hagyva őket, nyugodtan borozgatnak a többiekkel.

A nagyon részeg rokon

Mindig van egy családtag, jellemzően az idősebb korosztályból, aki egy kicsit (vagy nagyon) sokat iszik. Bár a részegség kialakulását akár szórakoztató is lehetne nézni, sajnálatos, ha már a ceremóniára is a hátunkon kell cipelni az illetőt. Egy fokkal jobb, ha utána a buliban jut el a teljes megsemmisülésig. Jellemzője még, hogy folyton figyeli, kinek fogy el az ital a poharából, és ha megtörténik, azonnal ott is terem az utánpótlással.

 

A drámaian sírós

Teljesen normális, ha valaki elérzékenyül egy az esküvőn, de egyesek hajlamosak elragadtatni magukat, és hangosan bömbölnek a ceremónia alatt.

Wedding guests sitting by table, eating and drinking at a reception outside in the backyard.

A kínos történeteket mesélő

Legyen az egy nagymama, nagynéni vagy akár egy kedves jó barát, fixen van valaki a társaságban, aki azzal szórakoztatja a többi vendéget, hogy kínos történeteket mesél a menyasszonyról vagy a vőlegényről.

Smiling young woman having red wine sitting by friend at table in party during sunset

Akiről senki sem tudja, hogy kicsoda

A titokzatos vendég, akit senki sem ismer és senki sem tudja, hogy a menyasszony vagy a vőlegény ismerőse.

Close-up shot of a male wedding guest sitting looking at the camera, he is confident and having a fun time at a wedding party in Cumbria, England.

A csendes megfigyelő

Akadnak olyan emberek, aki bár ott vannak az esküvőn, nem igazán vannak ténylegesen jelen. Az egész estét az asztal mellett ülve, másokat figyelve, sugdolózva töltik.

 

Young woman is sitting at a table at a wedding with a glass of champagne.

A csaj fehérben

A legtöbb női vendég igyekszik elkerülni, hogy fehéret, feketét vagy pirosat viseljen az esküvőn. A három szín közül egyértelműen a fehér a leginkább tiltólistás, de mégis akad mindig egy csaj, akit nem érdekelnek a hagyományok és van annyira bátor, hogy fehér ruhába bújjon. Természetesen ő az, akit mindenki szemmel ver az este folyamán.