Még nem regisztráltam

Kult

A legjobb új sorozatok 2023 decemberéből

Inkei Bence
Inkei Bence

Az év utolsó hónapja nem bővelkedik közkedvelt folytatásokban és régóta várt premierekben, de azért így is jön A nagy pénzrablás előzménysorozata, a Berlin. Jó hónapjuk lesz a koreai és a kelet-európai sorozatoknak, a fantasyrajongók Percy Jacksont várhatják, és jönnek már külföldi premierek az RTL+-ra is. Az pedig senkinek se lesz meglepetés, hogy érkeznek az elmaradhatatlan karácsonyi sorozatok is.

Melyiket várod a legjobban?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.

Berlin, Netflix

A nagy pénzrablás egyik legkedveltebb szereplője, a pszichopata Berlin (Pedro Alonso) megkapta a saját előzménysorozatát, úgyhogy a spanyol heist sorozat népes rajongótáborának lesz mit várnia karácsonykor.

Sweet Home 2, Netflix

Három év után folytatódik a népszerű apokaliptikus koreai horrorsorozat, mely nagyobb szabású és még véresebb lesz, mint az első volt. Sőt, már azt is tudhatjuk, hogy lesz harmadik évad is.

Igaz történet alapján, RTL+

Az idén bemutatott, és már egy újabb évadra meghosszabbított sorozatban egy ingatlanügynök, egy volt teniszcsillag és egy vízvezeték-szerelő megragadja az egyedülálló lehetőséget, hogy tőkét kovácsoljon Amerika igaz bűncselekmények iránti megszállottságából. A főbb szerepekben Kaley Cuoco, Chris Messina és Tom Bateman láthatók.

Lawmen: Bass Reeves, SkyShowtime

A Taylor Sheridan executive produceri hozzájárulásával készült western az első fekete seriff, az egykori rabszolga Bass Reeves történetét mutatja be, akit David Oyelowo alakít.

Percy Jackson és az olimposziak, Disney+

Rick Riordan nálunk is népszerű mitológiai fantasy regénysorozatát a Disney kelti életre.

Leszámolás Marseille-ben, Netflix

Miközben egy elvetemült drogkereskedő megpróbálja leigázni Marseille-t, egy rendőrkapitány és vagány csapata a saját módszereivel próbálja elejét venni a vérfürdőnek.

Bruno, a zsaru, HBO Max

A német krimisorozat Berlinben játszódik ugyan, ám a címszereplő Bruno (Ben Becker) amerikai zsarunak hiszi magát, és úgy is viselkedik. A nyers, erőszakos és macsó Bruno aztán kap egy partnert, aki pont az ellentétje, ráadásul rögtön egy drag queen meggyilkolása ügyében kell nyomozniuk, és ez Brunót is nehéz feladat elé állítja.

Én és a Walter fiúk, Netflix

Ali Novak magyarul is megjelent regényéből készült ez a tinisorozat (nálunk Életem a Walter fiúkkal címen található), mely egy frissen megárvult lányról, Jackie-ről (Nikki Rodriguez) szól, aki New Yorkból a kies Coloradóba kerül. A Walter családnál lel új otthonra, ahol mindjárt kap tíz új fiútestvért.

 

Utálom a karácsonyt 2, Netflix

December lévén menthetetlenül érkezik a norvég eredeti alapján készült olasz vígjátéksorozat új évada: Gianna (Pilar Fogliati) végre nem egyedül kell, hogy várja az ünnepeket, ám a karácsony érkezése újra felborítja a terveit.

A gonosz gyermekei, HBO Max

Nagy hónapja ez a kelet-európai sorozatoknak, jó pár produkció érkezik a magyar streamingfelületekre a régióból decemberben. Mindjárt ez a szerb HBO-krimisorozat, mely Miodrag Majics regényéből készült, és egy nyers, víziók dúsította belgrádi thrillerként írják le, mely egy politikai gyilkossággal indul, és egyre mélyebbre jut.

A sötétség teremtménye, Netflix

A hónap végére jut egy koreai sorozat, ezúttal horror, mely történelmi korban, 1945-ben, Korea japán megszállása idején játszódik, ahol az eleve sötét alaphelyzetet egy szörnyeteg felbukkanása teszi még elviselhetetlenebbé.

Gaslit – A Watergate-botrány, RTL+

A tavaly bemutatott sorozat elég jól sikerült és szórakoztató verziója a Watergate-ügynek, Julia Robertsszel és Sean Penn-nel a főszerepben eddig ismeretlen szemszögből mutatja be az eseményeket. A sorozatról a Watergate 50. évfordulóján írtunk bővebben.

Az idő illata, HBO Max

Az HBO Asia saját gyártású kínai romantikus drámasorozata a középkori Kínában játszódik. Egy nő, aki tönkretette a családját azzal, hogy egy olyan férfit üldözött, aki nem szerette őt, lehetőséget kap arra, hogy visszamenjen az időben, és megváltoztassa a sorsát, miközben válaszokat is kap a múlttal kapcsolatos kérdéseire.

1670, Netflix

Lengyel szatirikus vígjátéksorozat, mely ahogy a címe is elárulja, a 17. században játszódik, parasztlázadások, ambiciózus nemesurak és családi viszályok közepette.

Reacher 2, Amazon Prime Video

Lee Child Jack Reacher-regényein alapuló sorozat ezúttal a Bad Luck and Trouble című könyv cselekményét filmesíti meg. Reacher (Alan Ritchson) ezúttal egykori rendőr kollégái meggyilkolása ügyében nyomoz.