Még nem regisztráltam

Sport

Kínai, cunder, távoli bomba – a 2024-es férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének legszebb góljai

Máté Bruckner
Máté Bruckner

A németországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportköre véget ért, a magyar válogatott három győzelemmel jutott a középdöntőbe. Aktuális listánkban a csoportküzdelmek legszebb góljai közül gyűjtöttünk össze tízet.

Szerinted melyik a csoportkör legszebb gólja?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Irakli Kbilashvili távoli bombája

A georgiai játékos ütemtelenül lőtt 11 méterről a bosnyákok kapujába, éppen az első félidő végét jelző dudaszó előtt. (0:46-tól látható)

Ancsin Gábor kiszorított helyzetből

A magyar átlövő betört a védők közé, ám úgy tűnt, túlságosan kiszorult, de így is megoldotta: fantasztikus mozdulattal lőtt a hosszúba. (1:04-től látható)

Samir Benghanem átpörgetett a kapus felett

A holland beálló estében húzta elő a fantasztikus csuklómozdulatot, amivel a bosnyák kapus nem tudott mit kezdeni. (1:13-tól látható)

Esés közben talált be Elias Ellefsen Á Skipagotu

A feröeri játékos már elvesztette az egyensúlyát, háttal volt a kapunak, de így is túljárt a lengyelek eszén. (0:32-től látható)

Tilen Kodrin nullszögből cunderezett

A szlovén szélső majdnem a pályán kívülről tekerte el a labdát a lengyel kapus mellett. (0:54-től látható)

Krakovszki Zsolt passza után Sipos Adrián büntetett

A magyar csapat fiatal szélsője pimasz megoldással játszotta a beálló elé a labdát, aki a ziccerhelyzetben nem hibázott Montenegró ellen. (0:15-től látható)

Dylan Nahi átverte a kapust

A francia játékos labdát szerzett, majd kiszúrta, hogy az észak-macedón kapus lapos lövést várt, ezért még estében változtatott, és az átemelést választotta. (1:09-től látható)

Janko Bozovic lendületből érkezett

A száguldó osztrák játékos remek labdát kapott kollégájától, és talált be a román kapuba. (0:49-től látható)

Alex Dujsebajev inverz cundere

A cunderdobás gyakori a kézilabdában, azonban olyat nagyon ritkán látni, hogy nem a hosszú, hanem a rövid íven kerüli ki a kapust a labda. A spanyol klasszis ezzel lepte meg a románokat. (1:09-től látható)

Jakub Streba kínaija

A csehek gyönyörűen, kínaival fejezték be a támadást Görögország ellen. (1:06-tól látható)