Mazsola, pacal, kocsonya, gomba – ételek, amikkel a többségünket ki lehet kergetni a világból
A legfinomabb főzelékek a zöldbabtól a sárgaborsóig

A legfinomabb főzelékek a zöldbabtól a sárgaborsóig

Igazi magyar sajátosság, hogy minden zöldséget rántunk, habarunk és sűrítünk, de kevés olcsóbb, gyorsabb és egyszerűbb étel létezik a főzelékeknél. Ehetjük fasírttal, virslivel, tojással vagy igazából bármivel. A feltétek terén szinte végtelen opció van.

Zádori Viktória
Zádori Viktória
Menzás ételek, amiket sosem feledünk

Menzás ételek, amiket sosem feledünk

A menza sokunk gyerekkorát végigkísérte, főleg általános iskolában. Bár lehet, hogy az ételek többségét ma már nem ennénk meg, de akkor mindenkinek volt egy vagy több kedvence, amiből szívesen repetázott.

Zádori Viktória
Zádori Viktória