Még nem regisztráltam

Bulvár

A legfurább munkák, amit a sztárok még a hírnév előtt bevállaltak

Schultz Antal
Schultz Antal

A sztárok többsége sem volt mindig híres és gazdag, a befutás előtt meg kellett valamiből élniük. Többen elég fura vagy legalábbis különleges munkákat is kénytelenek voltak elvállalni, ezekből szemezgettünk.

Neked melyik a legmeglepőbb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

11 szavazat.
ANGELA WEISS / AFP

Christopher Walken, az oroszlánszelídítő

Egészen pontosan egy cirkusszal járta az országot, aminek vezetője egy oroszlánszelídítő volt, az ő műsorában segített 16 évesen, trükköket kellett végrehajtania egy oroszlánnal.

Michael TRAN / AFP

Jon Hamm, szoftpornók díszletese

A Mad Men színésze először a vendéglátóiparban helyezkedett el, de onnan kirúgták, és keservesen keresni kezdett egy új munkát. Egy barátja mondta neki, hogy lehetne a munkatársa mint díszletes. Szoftpornóknál. A színészt végül az győzte meg, mikor a barát úgy jellemezte a munkát, mint ami igazán „lélekölő”. Ez a megfogalmazás tetszett meg neki.

Whoopi Goldberg, ravatalozó sminkese

Egy újságban talált rá egy hirdetésre Goldberg, aki végzett kozmetikus is, így valamennyire kézenfekvő volt jelentkeznie a munkára, ami után halottak haját és sminkjét készítette el a temetésük előtt.

DAVID GRAY / AFP

Taylor Swift, imádkozó sáska-irtó

Gyerekkorában az énekesnő egy karácsonyfa-ültetvényen dolgozott, ami már eleve különlegesen hangzik, hát még, ha azt is megtudjuk, mivel foglalatoskodott ott.

Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Gabourey Sidibe, szextelefonos

„Igazából elég jó voltam benne” – vallotta be az Oscarra jelölt színésznő azzal kapcsolatban, hogy egy szextelefonos operátorként alkalmazták. Három éven át dolgozott a vállalatnál, operátor csak két hónapig volt, utána előléptették.

Chris Hemsworth, mellpumpa-mosogató

Jimmy Fallon műsorában vallotta be Hemsworth, hogy az első munkája egy patikában volt. Nem gyógyszerészként. Sokkal inkább azért alkalmazták, hogy mossa el a bérlésből visszajuttatott mellpumpákat, illetve ha valami gond volt velük, javítsa is meg azokat.

Amy Adams, Hooters-pincérnő

A főiskolához rengeteg pénz kell, ezt a színésznő a Hooters pincérnőjeként kereste meg, vagyis forrónaciban és topban kellett kiszolgálnia a vendégeket. Mindenesetre 2015-ben kedves emlékként gondolt vissza erre.

A csirkejelmezes Brad Pitt

Brad Pittnek egy időben mindenféle munkát el kellett vállalnia, így lett egy gyorsétterem lánc, az El Pollo Loco csirkejelmezes kabalája, ami élete első hollywoodi munkája volt.

Hugh Jackman: tesitanár és bohóc

Hugh Jackman igazi sztárrá a 2000-es X-Men után vált, de Farkas (Rozsomák) előtt is volt élet. Így megesett, hogy bulikon ugrott be bohócnak, illetve tesitanárként is dolgozott egy éven keresztül egy angol bentlakásos iskolában, még 1987-ben. Utóbbi akkor derült ki, mikor egykori tanítványával futott össze a zürichi filmfesztiválon.

ANGELA WEISS / AFP

A biztosítós George Clooney

Clooney-t kirúgták az egyetemről és elköltözött Los Angelesbe, hogy ott majd színész lesz, de a népszerűség nem jött egyből, több furcsa munkát is el kellett ezért vállalnia. Így volt, mikor biztosítási ügynökként járt házról házra.

Michael TRAN / AFP

Jennifer Aniston, a biciklisfutár

Aniston egyszer azt mesélte, a „legkeményebb munkája” a biciklisfutár állás volt, amit 19 évesen űzött. De más munkákat is kénytelen volt elvállalni a sztárság előtt. Volt pincérnő, fodrász és telemarketinges is, utóbbiban egész sikertelen, soha nem tudott eladni semmit.

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Taraji P. Henson, a Pentagon munkatársa

A főiskola alatt elég sok munkát kénytelen volt elvállalni Henson. Éjszakánként Tina Turner-dalokat énekelt egy hajón, nappal pedig a Pentagonnál, vagyis az amerikai hadügyminisztérium épületénél volt recepciós. Az állást viszonylag könnyen megkapta, mert a családja jelentős része szintén a kormánynak dolgozott.