Még nem regisztráltam

Bulvár

A legjobb tévés bakik – garantált a nevetés

Vörös Rebeka
Vörös Rebeka

A média világában számos emlékezetes hiba esett már meg, amiken évek távlatából is jóízűen lehet nevetni.

Neked melyik a kedvenced?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.

A külföldi nevek nem mindig a barátaink

Gyulai István neves magyar sportkommentátor volt, ám a legjobbakkal is megesik, hogy mókás helyzetbe kerülnek. „Milyen sokat nőtt ez a kis Pötzsch, amióta Jutta Müller kezeiben van” – hangzott el a mondat Anett Pötzsch kelet-német műjégkorcsolyázó kűrje alatt.

RTL Klub: Pizzafutár

Egy tüntetés alkalmával sikerült megszólítani a riporternek egy feldúlt pizzafutárt. A fiatal férfi nem túl szofisztikáltan fejezte ki magát.

Híradós kapcsolatteremtés

Az élő bejelentkezések sosem veszélytelenek, ugyanis a technika ördöge mindig rosszkor ugrik elő. Az egyik legmaradandóbb bejelentkezési hiba az M1 híradója során esett meg Péter Árpáddal, aki fagyosan állt a kamera előtt, ám a stúdiót nem hallotta.

Tüsszentés

Akár a TV-ben a kamerák előtt vagy a rádióban a mikrofonok mögött utolérheti az embert egy rosszkor érkező tüsszentés. Ez még az RTL Klub ikonikus alakjával, Szellő Istvánnal is megesett.

Nyelvbotlások

A magyar nyelv szépségei sajnos sok lehetőséget adnak, ahhoz hogy például a népszokások vagy a szoros szavakból valami egész más süljön ki.

Élő műsorok

A Duna egy régi üzenetküldő adásában esett meg, hogy az egyik kolléga kúszva akart a díszletekig eljutva továbbhaladni, ám a manővert a kamerák mégis rögzítették.

Jó estét, Magyarország!

Bizony, még a műsorvezetők is elnézhetik, mikor indul az adás. A Jó estét Magyarország! történelmében szintén előfordult egy ilyen eset, ám gyors váltás után zavartalanul folyt tovább a műsor.

Gázolás

Hiába, ez egy veszélyes szakma. Már tudja ezt Tori Yorgey, a nyugat-virginiai Huntingtonban működő WSAZ televízió riportere is, akit élő adás közben egyszer csak elütött egy autó. Persze ez nem gátolhatta meg abban, hogy pár másodperc múlva folytassa a munkáját.

Hirtelen műsorvezetőváltás

Az M1 híradó történetében megesett már, hogy adás közben kapott új műsorvezetőt az adás. A vállalkozó szellemű kolléga, Kontra György azért cserélt helyet társával, hogy az el tudjon menni a vízilabda világbajnokságra.