Még nem regisztráltam

Bulvár

Magyarországi Való Világ-győztesek

Zádori Viktória
Zádori Viktória

10 év, 10 győztes – de mit adott a pénznyereményen túl a Való Világ a nyerteseknek? Legtöbbjük nem akarta kihasználni a hirtelen jött ismertséget, de akad olyan is, aki pedig elengedni nem tudja a figyelmet, ami a győzelem után vetült rá.

Melyik győztesről feledkezett meg leginkább?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

11 szavazat.

Attila

Az elmúlt tíz évad legnagyobb taktikusa, az ötödik évad győztese. Ő sem kért a celebségből.

Alekosz

A negyedik évad sokak szerint a legjobb Való Világ volt, ezt nyerte meg Alekosz. Az RTL nagy lehetőséget benne, saját társkereső műsort is kapott, de átment a konkurens TV2-höz.

Robin

Már a műsorban sem volt egy színes karakter, nyugodtságával tudta megnyerni a hetedik évadot. Azóta semmi hír nincs róla.

Szabolcs

Az első évad győztese. A műsor után keveset szerepelt a médiában, jelenleg nyomozóként dolgozik.

Laci

A második évadban nyert. Angliában kezdett új életet, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

Milo

A harmadik széria nyertese filmrendezőként dolgozik, dokumentumfilmeket készít.

Soma

A nyolcadik évados győzelme után még egy darabig a köztudatban maradt, például Pumped Gabo showjában is szerepet vállalt, de ma már nem hívják műsorokba.

Aurelio

Hatodik évados győzelme óta folyton szem előtt van, bár inkább TV2-s műsorokban kapott szerepet. Jelenleg börtönben van, leginkább emiatt foglalkozik vele a média.

Zsuzsu

Történelmet írt: az első női VV-győztes. Ezt leszámítva róla sincs semmi hír, szerepelt A Konyhafőnökben, de a válogatókon túl sosem jutott.

Vivi

A legutóbbi, tizedik széria győztese. Sokat ő sem szerepel azóta, visszament a családi étterembe dolgozni és influenszerkedik.