Még nem regisztráltam

Bulvár

Celebek, akik a sikereit hallva megszólaltak Azahriah-ról

Balázs Besenyei
Balázs Besenyei

Azahriah igazi Z-generációs sikertörténet, ami három teltházas Puskás Aréna-koncertben csúcsosodik ki. Sikereit hallva a magyar celebvilág szereplői előszeretettel nyilatkoztak a fiatal zenészről.

Szerinted kinek a megszólalása a legmeglepőbb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

13 szavazat.
TV2 Mokka című műsora. Az adás időpontja: 2012.05.15. Fotókredit: TV2, Image: 203518571, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Varnus Xavér

„Nem csak Karikó Katalinokra és Krausz Ferencekre, de Ady Endrékre, walesi bárdokra és Azahriah-kra is szüksége van minden egészséges népnek” – mondta az orgonaművész.

TV2 Mokka című műsora. Az adás időpontja: 2011.12.19. Fotókredit: TV2, Image: 203168027, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Bódi Guszti

„Felmerült bennem, milyen jó lenne, ha nemcsak az angol-magyart, hanem az angol-magyar-cigányt is hallanánk tőle” – vélekedett Bódi Guszti Azahriah zenéjéről.

TV2 Mokka című műsora. Az adás időpontja: 2012.10.09. Fotókredit: TV2, Image: 203784860, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Kovács Kati

„Nagy öröm számomra a sikere, mert ezzel a mai fiatal generációt arra inspirálja, hogy zenéljenek, alapítsanak zenekarokat, ugyanis ő az élő példa arra, hogy a tehetséggel milyen hatalmas sikereket lehet elérni. Sajnos én még nem kerültem személyes kapcsolatba vele, de igyekszem minél előbb lehetőséget keríteni arra, hogy találkozzunk, mert biztosan nagyon érdekes srác” – méltatta Kovács Kati a zenészt.

Czutor Zoltán. Évekig stabilan játszották a számait a rádiók. Mostanra egyetlen országos csatorna maradt, az állami Petőfi, ott azonban úgy járt, mint Fluor. Azt mondja, lesújtó, amikor valaki nem mond semmilyen közéleti véleményt, pedig van felülete. És ha a zenészek nem nyilvánultak volna meg az elmúlt 50 évben közéleti kérdésekben, akkor nem ilyen lenne ma a világ. Interjú., Image: 423731711, Fotó: Bielik István

Czutor Zoltán

Semmi új, kiszámítható, bollywoodi, nem zenei forradalom – Czutor Zoltán is kielemezte Azahriah-t.

Képek a Kasza! című műsor (Super TV2) 16. adásának felvételéről /Szilveszter/. Az adás időpontja: 2013.12.31. Fotó: Super TV2, Image: 209381368, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Csepregi Éva

„A magyar embernek van egyfajta belső ritmusa, ami a nyelvünkből fakad. Azahriah szerintem nagyon jól ráérzett a magyar lélek ritmusára a nyelven keresztül, talán ez lehet a sikerének az egyik titka” – fogalmazott a Neoton Família énekesnője.

A TV2 csatorna Sztárban sztár leszek! című műsorának felvétele. 3. évad, 5.élő adás. Adás időpontja: 2022.11.06. Fotó: TV2, Image: 735766303, Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Zalatnay Sarolta

„Nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a Holdon vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam. Egyébként simán igent mondanék ennek a 21 éves kölyöknek is, ha vokalistákat keresne” – árulta el Zalatnay Sarolta.

Ferencvárosi TC - Bayer Leverkusen Európa Liga nyolcaddöntő mérkőzés a Puskás Arénában 2023. március 16-án., Image: 763433280, Fotó: Szajki Bálint / 24.hu

Pataky Attila

„Elképesztő jó mixet varázsolt a srác, amit összehozott, jelenleg ez egy trendi dolog, ugyanaz, amit mi Miskolcon 1980-ban elkezdtünk magunkért tolni” – mondja Pataky Attila a zenészről.

Évértékelőt tartott Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban 2022.02.12-én., Image: 661866318, Fotó: Farkas Norbert

Nagy Feró

„És ez nem irigység, hanem végre örülök, hogy van egy ember, aki ezt megcsinálta, aki iszonyú népszerű. Amikor láttam, hogy egy-két zenészkollégám fanyalgott, akkor arra gondoltam, hogy nem fanyalogni kell, el kell menni nyugdíjba! Megjött a rendszerváltás a popzenébe, és ez bizony Azahriah!” – nyilatkozta Nagy Feró.

A TV2 csatorna Sztárban sztár leszek! című műsorának felvétele. 4. évad. 3. középdöntő. Majka csapata. Fotó: TV2, Image: 810195125, Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Majka

„Interneten fröcsögő, levitézlett, sosem volt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt, hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen, akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák” – állt ki a zenész mellett Majka.

Szikora Róbert EMeRTon-díjas magyar énekes, az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője., Image: 528210382, Fotó: Mohos Márton

Szikora Róbert

„Azahriah és a Hungária története nagyon hasonló, hiszen a sok-sok előadóból a közönség emelte ki őt is és minket is. Nem lehet tudni, hogy miért vagy mi a titok, egyszerűen csak megtörtént. Anno a Hungária is jelenséggé vált és most ez van Azahariah-val is” – fogalmazott Szikora Róbert.