Még nem regisztráltam

Bulvár

Hírességek, akik mintha képtelenek lennének az öregedésre

Grósz Petra
Grósz Petra

A legtöbb ember ismertségi körében akad legalább egy személy, akin mintha nem fogna az idő. Egyesek jól megválasztott arcesztétikai eljárásoknak, a sportnak vagy az egészséges életmódnak köszönhetik a kortársaiknál feltűnően fiatalabb vonásaikat, de vannak, akiknél ez egyszerűen a természet ajándéka.

Ugyanez a helyzet a bizonyos hírességekkel is, akiket elnézve sokan találgatják, a felsoroltak közül vajon melyek lehetnek a titkaik.

Szerinted melyikük életkora a legmeglepőbb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

9 szavazat.
NEW YORK, NEW YORK - MAY 05: Jessica Alba is seen in Midtown on May 05, 2021 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)

Jessica Alba (42)

Gyerekszínészként kezdte pályafutását, aztán olyan húszéves kora körül egyszerűen megállt az öregedésben. A színészszakmától azóta eltávolodott, üzletasszony lett belőle. Egy interjúban elárulta, hogy már gyerekkora óta egészségi problémákkal küzdött, ezért végül a váltás mellett döntött, hogy minél tartalmasabb életet élhessen, és a lehető legtöbb időt tölthesse a gyerekeivel.

LONDON, ENGLAND - MAY 30: Jared Leto leaving an interview at BBC Radio 2 on May 30, 2023 in London, England. (Photo by Neil Mockford/GC Images)

Jared Leto (51)

Leto a ’90-es évek közepén kezdte hollywoodi pályafutását, azóta is színészként és énekesként tevékenykedik. Jelenleg úgy fest, 2013-ig tartott az az időszak, amíg öregedett valamicskét, az ezt követő évektől kezdődően jóformán semmit sem változott. Fizikailag is ereje teljében lehet, nyár elején egy szálloda falán mászott fel, bármiféle kibiztosítás nélkül.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - MARCH 12: Halle Berry attends the 2023 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 12, 2023 in Beverly Hills, California. (Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Halle Berry (56)

Berry azon hírességek táborát erősíti, akik mindig is nagy figyelmet fordítottak a testedzésre, hiszen ezt a szerepei is megkívánták tőle. 2021-ben a Megsebezve című film kedvéért is rendesen kigyúrta magát. Hogy azóta mennyi időt tölt az edzőteremben, nem tudni, az viszont biztos, hogy furcsán fest majd idén a születésnapi tortája tetején az 57-es szám.

 

NEW YORK, NEW YORK - MAY 09: Elizabeth Hurley attends the Breast Cancer Research Foundation Hot Pink Party at The Glasshouse on May 09, 2023 in New York City. (Photo by Noam Galai/Getty Images for BCRF)

Elizabeth Hurley (58)

A bájkeverő sztárja idén töltötte be az 58. életévét, ezt a számot viszont igen nehéz lenne helyesen megsaccolni, ha nem lehetne pár kattintás alatt ellenőrizni a színésznő születési dátumát. Nem túlzás állítani, hogy Hurley évtizedek óta ugyanúgy néz ki, nem véletlen, hogy a huszonéves fiával szinte testvéreknek tűnnek.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 02: Liv Tyler attends Stella McCartney X Adidas Party at Henson Recording Studio on February 02, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by JC Olivera/Getty Images)

Liv Tyler (46)

A Gyűrűk Ura-filmek forgatásának légköre egy másik stábtagra is igencsak jó hatással lehetett: Liv Tyler 24 éves kora körül tűnt fel a vásznon Arwen szerepében, és bár idén töltötte a negyvenhatot, feltűnés nélkül újra magára ölthetné a kortalan féltünde szerepét.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 28: Jennifer Aniston attends the Los Angeles Premiere of Netflix's "Murder Mystery 2" at Regency Village Theatre on March 28, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Jennifer Aniston (54)

A Jóbarátok első részének debütálása óta közel 30 év telt el, Jennifer Anistont elnézve viszont nehéz elhinni, hogy elment három évtized. A színésznő a rendszeres testmozgásnak és az egészséges életmódnak köszönheti, hogy saját bevallása szerint is élete legjobb formájában van, az viszont kiakasztja, amikor valaki úgy próbál meg bókolni neki, mennyire jól néz ki a korához képest.

LONDON, ENGLAND - MAY 23: Thomas Brodie-Sangster attends the premiere of "Pistol" at Odeon Luxe Leicester Square on May 23, 2022 in London, England. (Photo by Lia Toby/Getty Images)

Thomas Brodie-Sangster (33)

A színész már az Igazából szerelem forgatásán is benne volt a kamaszkorban, amikor egy tíz év körüli gyereket játszott. Örökifjú fizimiskája később sem igen változott, idén lett 33 éves, ebből viszont akár 15 évet is letagadhatna, ha nem többet.

WATCH WHAT HAPPENS LIVE WITH ANDY COHEN -- Episode 20051 -- Pictured: Paris Hilton -- (Photo by: Charles Sykes/Bravo)

Paris Hilton (42)

A 2000-es évek amerikai ikonja sem sokat változott azóta, hogy először tűnt fel a Hilton a farmon! című reality-ben. Állítja, sosem kért az orvosaitól arctöltést vagy botoxot, kés alá sem feküdt. Saját bevallása szerint az lehet a titka, hogy mindig is a bőrápolás megszállottja volt.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 22: Elijah Wood attends the World Premiere of Season Two Of Showtime's "Yellowjackets" at TCL Chinese Theatre on March 22, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Robin L Marshall/WireImage)

Elijah Wood (42)

Bármilyen furcsa is belegondolni, lassan 22 éve már annak, hogy megjelent A Gyűrűk Ura első filmadaptációja, A Gyűrű Szövetsége, ahol Elijah Wood hobbitként próbálta megmenteni a világot. A film forgatásakor alig lehetett húszéves, de ahogyan most fest, bármikor újravehetnék vele a trilógiát. Egyedül a kissé őszbe világosodó szakálla árulkodhat arról, hogy már nem a húszas éveiben jár.

MIAMI, FL - MARCH 16:  Actress Eva Mendes is seen celebrating the New York & Company store opening at Dadeland Mall in Miami on March 16, 2017 in Miami, Florida.  (Photo by Alexander Tamargo/FilmMagic)

Eva Mendes (49)

A színésznő 1998-ban, a húszas évei elején-közepén tűnt fel először a filmvásznon A kukorica gyermekei 5: A sikolyok földje című horrorfilmben. Azóta már egy negyed évszázad is eltelt, Mendes mégsem változott. Ennek persze köze lehet ahhoz is, hogy nagy figyelmet fordít az arcápolásra, kedveli például a dermaplaning nevű kezelést, ami egyúttal a nemkívánatos szőrszálakat is eltávolítja az arcról. Viccelődött is azzal, hogy minden másnap elő kell kapnia a borotváját, mert olyan, akár „egy vadállat”, és elég egy kis libabőr ahhoz, hogy azonnal növekedésnek induljanak a szőrszálai.

TODAY -- Pictured: Pharrell Williams on Thursday June 16, 2022 -- (Photo by: Nathan Congleton/NBC)

Pharrell Williams (50)

A zenész idén lett 50 éves, ez viszont valószínűleg sem őt, sem a bőrét nem igen érdekli. A pandémia idején a Vogue felkérésére egy nyolcperces videóban mutatta be a reggeli arcápolási rutinját, melyben elmondta, hogy évtizedek óta foglalkozik tudatosan a bőrével. Úgy fest, az elhivatottságának azóta is megvan az eredménye.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JUNE 12: Jennifer Lopez attends the Los Angeles Premiere of Warner Bros. "The Flash" at Ovation Hollywood on June 12, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Jennifer Lopez (53)

Az énekesnőnek voltaképpen csak a sminkelési szokásai és az öltözködési stílusa változott az elmúlt két évtizedben, még a 2000-es évek beli párjával, Ben Affleckkel is újra egymásra találtak a pandémia idején. A színész úgy véli, a felesége valamiféle természetfeletti erővel lehet megáldva a külsejét illetően, az étkezésére sem igen kell odafigyelnie. Az viszont kétségtelen, hogy rengeteget sportol.

LONDON, ENGLAND - MARCH 01:  Idris Elba arrives at the global premiere of "Luther: The Fallen Sun" at BFI IMAX Waterloo on March 01, 2023 in London, England. (Photo by Mike Marsland/WireImage)

Idris Elba (50)

A brit színész is elmondhatja magáról, hogy körülbelül a 2000-es évek közepétől kezdve nem igen öregszik. 2018-ban a People csapata az év legszexibb férfijának is megválasztotta, erről utóbb azt nyilatkozta: élete legnehezebb szerepe volt, aggódott ugyanis, hogy a fotózáson nem tudja majd a legjobb formáját hozni.