Még nem regisztráltam

Bulvár

Jennifer Lopez, Taylor Swift, Margot Robbie – ők viselték a 2024-es Golden Globe-gála legszebb ruháit

Zádori Viktória
Zádori Viktória

A Beverly Hillsben rendezett Golden Globe-díjátadó az elmúlt év legjobb filmjeit és televíziós produkcióit díjazta. Ám ez az esemény nemcsak a legsikeresebb filmalkotásokról, hanem a vörös szőnyegen felvonuló hírességek megjelenéséről is szólt.

Szerinted melyik sztár viselte a legszebb ruhát az eseményen?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

9 szavazat.
1916583915

Natalie Portman

A már évek óta Dior-nagykövetként tevékenykedő színésznő idén sem hazudtolta meg remek stílusát. A Dior divatház kreatív igazgatója, Maria Grazie Chiuri által tervezett, földig érő Dior Couture kreáció olyan, akár egy impresszionista festmény, mely messziről úgy néz ki, mint egy virágos rét, ám közelről előbukkan sok száz, apró gyöngyből fűzött virág, melyeket a színésznő elmondása szerint több száz munkaórába telt elkészíteni.

1916480800

Margot Robbie

Margot Robbie ezen az eseményen is Barbie-nak öltözött. A pompás Giorgio Armani-estélyi az 1977-es Szupersztár Barbie ruháját idézi meg, ami nem is lehetne tökéletesebb visszautalás a tavalyi év bombasikerű filmjére.

1908172451

Emma Stone

A bájos színésznő egy a stílusához legjobban illő ruhában jelent meg. A Louis Vuitton arcaként természetesen ezen az eseményen is egy csodás Louis Vuitton-estélyiben jelent meg. A sejtelmesen áttetsző, brokát virágokkal díszített, csillogó ruha mély dekoltázs részével és uszályával az este egyik csillagává tette a díjat is kapó színésznőt.

1908163964

Taylor Swift

A világ egyik legtöbb lemezeladását hozó énekesnő egy csillogó Gucci-estélyit választott, mely remekül kiemelte az alakját. A ruhaköltemény limezöld színe pedig a gála egyik legfeltűnőbb jelensége volt.

1908164694

Julianne Moore

A többszörös díjnyertes színésznő korát meghazudtoló megjelenéssel lépett a Golden Globe vörös szőnyegére. A hercegnős, nagy volumenű szoknya, a pánt nélküli, modern szabásvonalakkal kiegészített Bottega Veneta ruhaköltemény vérvörös színével remek kontrasztban állt a színésznő fehér bőrével és vörös hajával.

1915760029

Heidi Klum

Az 50 éves topmodell sem ódzkodott az élénk piros színtől ezen az eseményen. A pánt nélküli Sophie Couture-ruhaköltemény felső részét csillogó kristályok borítják, míg a ruha telt szoknyarésze combig érő hasítékban emelte ki Klum lábait.

1915856363

Dua Lipa

Első Golden Globe-nevezését bezsebelő énekesnő a tavalyi Barbie-film kapcsán robbant nagyot Dance The Night című slágerével. Ám a filmben megjelent habos-babos sellővilág helyett ezen az eseményen egy fekete bársony, sellőfazonú estélyiben jelent meg a Schiaparelli divatház jóvoltából, így a ruháján virágok helyett a divatház olyan szürrealizmusra hajazó elemei jelentek meg, mint az aranyban és gyémántban pompázó halcsontok.

1908169262

Selena Gomez

A Y- és Z-generáció kedvence hátat fordított a klasszikus szabásvonalaknak és egy Giorgo Armani Privé kreáció mellett döntött. Ruhája felül kivágásokból, illetve fekete kristályvirágokból, alul pedig aszimmetrikus szegélyű, tűzpiros szoknyából állt össze.

1908171273

Jennifer Lopez

Az énekes-színésznő Nicole + Felicia Couture estélyi ruháját merész, rózsamotívumokkal ellátott boleró díszítette, melyek élénk rózsaszín árnyalatban pompáztak.

1915766238

Rosamund Pike

Egy elegáns eseményen talán a fekete estélyi egy olyan választás, amivel nem lehet mellé lőni. A színésznő választása is egy elegáns Dior Haute Couture-ruhára esett, mely klasszikus vonalvezetése Christian Dior munkásságát idézi. Ám fejére egy ikonikus Philipp Treacy-fejdísz került (baleset miatt, mint kiderült), ami arcát egy vékony, fekete tüll fátyolba borította.