Még nem regisztráltam

Bulvár

Röhögésbe fulladt adások – emlékezetes pillanatok a magyar televíziózásban

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Minden műsorvezető rémálma, hogy valami kontrollálhatatlan, előre ki nem védhető dolog zavarja meg az élő adást. De mi van akkor, ha maga a műsorvezető a zavaró tényező, és ő okozza a bajt?

Szerinted kinek a bakija a legviccesebb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.

Holdampf Linda

A stylist Hajdu Steve történetén kezdett el nevetni, amit a beszélgetés alatt végig próbált befejezni, kevés sikerrel.

Nádai Anikó

Az Anikó Show is tartogatott meglepőbbnél meglepőbb pillanatokat. Anikó pókerarcán egyik vendégének frizurája fogott ki.

Jakupcsek Gabriella

A kvízshow vezetője képtelen volt felolvasni a kérdést a játékosnak, annyira megmosolyogtatta az. Néhány másodperc után megemberelte magát és folytatódhatott a játék.

Erdélyi Mónika

Nagyon sok emlékezetes pillanatot tudunk feleleveníteni a sok évados Mónika Show-ból, de talán ez a legszerethetőbb mind közül. A műsor vendége épp kapcsolatáról nyilatkozott, de Mónika valamiért röhögésben tört ki, amit egyszerűen nem bírta visszafogni magát percekig.

Sebestyén Balázs

A 2011-es ValóVilág 4. szériájának összefoglalója közben Sebestyén Balázs egyszerűen képtelen volt megszólalni, annyira elkapta a nevetés, ahogy a kamera mögötti dolgozó kollégákat is.

Cápák között

Az állatorvos nő 15 millió forintért jött, de még álmában sem gondolta volna, hogy ilyen vidám perceket okoz a befektetőknek. A nevetéshullámot az váltotta ki, hogy Pálma kivonult, hogy telefonos segítséget kérjen üzlettársától, majd hosszú percekig nem tért vissza, eközben a cápák azt találgatták, vajon viszontlátják-e valaha.

Szulák Andrea

A Nyugi! Köztünk marad… különkiadásában Sass Dani sztorija olyan jól sült el, hogy zengett a stúdió a röhögéstől, Németh Kristóf pedig nem tudta megállni, hogy ne tegyen rá még pár lapáttal az amúgy is jó hangulatra. A műsorvezető, Szulák Andrea annyira nevetett, hogy csak sokadik próbálkozásra tudta felolvasni a következő kérdést a játékosoknak.

Alföldi Róbert

Brazília legcsúnyább parasztjáról szóló hír okozta a futótűzként terjedő nevetést 1999-ben a reggeli műsorban. A röhögés az egész stábra átterjedt, sőt még a betelefonáló is nevetett.

Demcsák Zsuzsa

2012-ben a Tv2 reggeli műsorában egy szarvasbőgésről szóló beszélgetés során került kacagós szituációba Zsuzsa. Már a témafelvetéskor sem tudta magába fojtani a nevetését, és minél jobban belemerültek a beszélgetésbe, annál jobban röhögött.

Hajdú Péter

A műsorvezetőnek le kellett ülnie a show közben, annyira elfogta a röhögés Cooky értetlensége miatt. Vendégei kisegítették a megszorult Pétert, így folytatódhatott a játék.

Puskás-Dallos Peti

A ValóVilág 11. szériájában egy nyelvbotlás váltott ki nevetőgörcsöt a műsorvezetőből. A nevetést nem tudta visszafogni, és átragadt a stábtagokra is.

Ábel Anita és Holdampf Linda

Az reggeli tévéműsor két műsorvezetője arcára az amerikai haditengerészet egyik repülőgép-hordozójának parancsnoka csalt mosolyt, vagyis inkább kerítette őket hatalmába a nevetőgörcs hosszú percekre.