Még nem regisztráltam

Életke

Szerelem-szobor, Isten tenyere, Magaspart – romantikus randihelyek Magyarországon

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Ha kifogytál a romantikus ajándékötletekből és nem akarsz egy sokadik csokival, parfümmel hazaállítani, ragadd meg a párod kezét, keressétek fel valamelyik romantikus helyet, és randizzatok egyet a szabadban.

Szerinted melyik a legjobb hely egy romantikus randira?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Hármashatár-hegy, Budapest

A város éjszakai látványa fentről utánozhatatlan. Kössétek össze egy pokrócos, összebújós piknikezéssel.

Tata

Járjátok körbe a tavat, vagy ha több izgalomra vágytok, keressétek fel a Fényes tanösvényt.

Szentendre

A Dunakanyar kapujában található hangulatos kisváros bővelkedik látnivalókban, de egy könnyed romantikus séta is igazi feltöltődés itt.

Tihany

A félszigetet bejárni nem csak nyáron igazi élmény. Sőt a téli, csendesebb arca még magával ragadóbb. Sétáljatok a kikötőben, az apátságnál, a Belső-tó partján, vagy nézzetek le a kilátóból.

Lillafüred

Romantikus erdei környezetben megbújó kastély, kis tó és vízesés, ezek mind együtt teszik ki Lillafüred báját. Megér egy egész napos kirándulást ez a helyszín.

Szépkilátó, Balatongyörök

A nevéhez hűen tényleg nagyon szép. A Balaton nyugati szegletében egész más arcát csodálhatjuk meg a tónak. Vigyétek magatokkal termoszban kedvenc forró italotokat és a kilátó padján fogyasszátok el.

Szerelem-szobor, Vál

Ha már romantika, ezt a sokatmondó szobrot érdemes meglátogatni. Egy egymással háttal ülő párt ábrázol, belsejükben két egymás fele forduló gyerekkel. Irány a Fejér vármegyei Vál, ahol a Haraszthy-birtokon találjuk meg kiállítva.

Magaspart, Balatonvilágos

Egy finom ebéd után jól esik andalogni és felülről csodálni a Balatont. Naplementenéző programnak is pazar.

Isten tenyere, Hollókő

Miután végigjártátok a világörökségi listán szereplő falu macskaköves utcáit, nézzetek szét Isten tenyeréről, a Kéz-kilátóból.

Pécs, Szerelmesek lakatjai (lakatfal)

Nem tudni, hogy ki tette ki az elsőt, de 2013-ban már bővíteni kellett a helyet, annyi szerelmes pecsételte itt meg lakattal összetartozásukat.