Még nem regisztráltam

Kult

A Jóbarátok legviccesebb jelenetei

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Nehéz 10 évad és 236 epizód legjobb 10 jelenetét összegyűjteni, hiszen ennél sokkal több emlékezetes pillanatot adott nekünk a Jóbarátok. Ha valaki szerette a 90-es évek kultikus sorozatát, az egyetlen szóból tudja, hogy melyik jelenetre is gondolunk.

Az alábbiak közül melyik jelenet volt a kedvenced?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

36 szavazat.

Rachel trüffelje

Rachel karácsonykor magára vállalja a desszert készítését és angol trüffelt csinál. Utólag derül ki, hogy összeragadtak a lapok a szakácskönyvben, így kerül az édességbe marhahús.

Phoebe szeme

Az ikonikus jelenetben Phoebe meglátja messziről, hogy Monica és Chandler együtt vannak és ettől szinte megvakul.

Banánhinta Consuela Hercegnő

Phoebe férjhez megy, és mikor elmegy új személyit csináltatni a férjezett nevével, megtudja, hogy bármilyen nevet választhat magának, amit csak szeretne.

Kanapé cipelés

Ross új kanapét vesz, melynek felcipeléséhez szüksége van Rachel és Chandler segítségére.

Kvíz a lakásért

A fiúk és a lányok egymás ellen versenyeznek egy kvízjátékban, aminek a végére komoly tétje lesz: ki költözhet a jobb lakásba? Mivel a lányok nem tudják, hogy mi Chandler foglalkozása, a fiúk nyernek.

Joey és a pulyka

Rengeteg vicces hálaadási pillanat volt a sorozat tíz éve alatt, de az egyik legemlékezetesebb, amikor Joey fejére szorult a pulyka.

Ross bőrnadrágja

Ross újévi fogadalma, hogy minden nap kipróbál valami újat, és január 2-án vesz magának egy bőrnadrágot, majd randira megy. A lány lakásán kimegy a mosdóba, de az izzadt lábaira nem tudja visszahúzni a nadrágot, és innen kezdődnek a problémák.

Ross és a barnító spray

Ross elmegy egy szalonba, de nem követi megfelelően a barnító spray-t fújó géphez kapott utasításokat, és kétszer spriccelik le szemből. Vissza kell mennie a fülkébe, hogy két adagot kapjon a hátára, és így mindkét irányból azonos színe legyen, de összezavarodik, és még kétszer lefújják szemből.

Joey franciául tanul

Phoebe megpróbálja megtanítani Joey-t a francia nyelv alapjaira egy meghallgatás miatt, de ez nehezebben megy, mint gondolta.

A karácsonyi tatu

Ross-t zavarja, hogy fiát csak a karácsony érdekli, a hanuka pedig nem, így úgy dönt, hogy bérel egy jelmezt, amivel felkeltheti Ben érdeklődését a zsidó szokások iránt. Az egyetlen jelmez, amit utolsó pillanatban be tud szerezni egy hatalmas tatu, ezért úgy tesz, mintha az újonnan kitalált karaktere a Mikulás texasi félzsidó barátja lenne.