Még nem regisztráltam

Kult

A legnagyobb filmes ellenfelek

Zádori Viktória
Zádori Viktória

A jó és a rossz harca a legklasszikusabb hollywoodi téma.

Mit gondolsz, kik a leglegendásabb filmes ellenfelek?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

13 szavazat.

Tom vs. Jerry

A macska-egér harc már az 1940-es évek óta szórakoztat kicsiket és nagyokat egyaránt.

Kengyelfutó gyalogkakukk vs. Prérifarkas

A Prérifarkas megpróbálja elkapni a Kengyelfutó gyalogkakukkot, de mindig kudarcot vall, mert a gyalogkakukk sokkal okosabb és gyorsabb nála.

Batman vs. Joker

Ikonikus képregényfigurák. Joker Batman ősellensége, aki gyakran elmejátékokkal és manipulációval próbálja megszegni Batman etikai kódexét.

Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader

Az ő harcuk a Star Wars-univerzum egyik legikonikusabb rivalizálása, melynek tétje nem csak a két karakter közötti összecsapás, hanem a jó és rossz közötti küzdelem is.

Sherlock Holmes vs. Moriarty professzor

Sherlock Holmes, a híres brit detektív, aki mindig minden rejtélyt megold.  Moriarty professzor pedig egy mesteri bűnöző, aki Holmes legnagyobb ellenfele.

Neo vs. Smith ügynök

A Mátrix karakterei. Neo az emberiség szabadságáért harcol, míg Smith azon dolgozik, hogy megsemmisítse Neót és az egész emberiséget. A két karakter harca a Mátrix világának sorsát és jövőjét határozza meg.

Harry Potter vs. Voldemort

A Harry Potter-sorozatban Harry Potter és Voldemort között hosszú és veszélyes háború folyik. Azonban Harry bátorsága, barátai és varázsló készségei együttesével végül le tudja győzni Voldemortot.

Rocky Balboa vs. Apollo Creed

Az első Rocky-filmben találkoztak, amikor Creed a nehézsúlyú bajnok volt, és kihívást keresett magának. Rocky, a fiatal és ambiciózus nehézsúlyú harcos elfogadta a kihívást, és végül az ötödik menetben Creednek kellett feladnia a mérkőzést. Azonban a két karakter között kialakult egy szoros barátság, és a későbbi filmekben még több mérkőzést vívtak egymással.

Alien vs. Predator

Az Alien vs Predator két különálló sci-fi film- és könyvsorozat összeolvadásából született. Két idegen faj, az Alien és a Predator harcolnak egymással.

Freddy vs. Jason

A neveiket viselő horror két ikonikus horrorfilm-sorozat karakter, Freddy Krueger és Jason Voorhees közötti harcot mutatja be.

Optimus Prime vs. Megatron

Transformers franchise ikonikus karakterei.

Maverick vs. Iceman

Konfliktusuk a Top Gun című filmben zajlik, ahol a két vadászpilóta egymás riválisa.