Még nem regisztráltam

Kult

Bridgertonék, Featheringtonék, Sarolta királyné – kedvenc karaktereink A Bridgerton családból

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Jelenleg dübörög a Netflix sikersorozatának, A Bridgerton családnak a harmadik évada. Minden évadban egy újabb Bridgerton testvér szerelmi szála bontakozik ki, így mindig más karakterek kerülnek a középpontba.

Ki a kedvenc karaktered a sorozatból?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

14 szavazat.
LIAM DANIEL / NETFLIX

Eloise Bridgerton

Okos és mindenről van véleménye, ami sokaknak nem túl csábító kombináció egy potenciális feleség tekintetében. Persze ezt ő kicsit sem bánja, maradna örökre vénlány.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Colin Bridgerton

Penelopéval ők a második évad szerelmes párja. Az utazásaiból frissen visszatérve, rengeteg tapasztalatot gyűjtve, jóképűbben, mint valaha, hamar szerelembe esik gyerekkori barátjával.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Lady Featherington

Bár elsőre nem tűnik okosnak, azért megvan a magához való esze, ha cselszövésről van szó. A harmadik évadban egyetlen célja, hogy újra megszerzett vagyonát minden eszközzel megőrizze.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Sarolta királyné

Ő az, akinek mindenki meg akar felelni, és aki sose rejti véka alá a véleményét. Személyiségét jobban megértjük, ha megnézzük a Netflix előzménysorozatát, melynek címe Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Anthony Bridgerton

A legidősebb Bridgerton-gyerek. Egykor ő volt a házassági piac főnyereménye, de kissé megkeseredettnek tartották a birtokot irányító túlterhelő feladatai miatt. Szerencsére a szerelem és a házasság a jobb oldalát hozta elő. A Kate Sharmával való románca állt a második évad középpontjában.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Lady Danbury

A londoni társadalom egyik legbefolyásosabb asszonya, a királynő közeli bizalmasa. Minden szál az ő kezeiben fut össze. Segít, problémákat old meg, de persze csak finoman, a háttérből. Sarolta királyné előzménysorozatában az ő történetét is megismerhettük.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Penelope Featherington

A harmadik évad főszereplője, de ha úgy nézzük, az egész sorozaté is. A Featherington család legfiatalabb, zárkózott lánya nagy titkot rejteget mindenki elől. Mivel a saját családjával nem találja a hangot, Bridgertonéknál keres vigaszt.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Lady Bridgerton

A néhai Edmund Bridgerton felesége, és a nyolc Bridgerton-gyerek édesanyja. Az ő kiházasításuk annyira leköti az idejét, hogy a saját szerelmi életére nem sok ideje marad.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Simon Basset

A karaktert alakító Regé-Jean Page A Bridgerton család 1. évadát követően vált szupersztárrá, olyannyira, hogy túl elfoglalttá vált, hogy akár csak egy cameo erejéig is visszatérjen a 2. vagy 3. évadban. Neki és Daphne Bridgerton karakterének köszönheti a sorozat az első pillanattól kirobbanó népszerűségét, hiszen az 1. évad az ő szerelmükre fókuszált.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Benedict Bridgerton

A család másodszülöttje, a jóképű művész, aki eddig kissé a háttérbe szorult, egyértelműen a saját évadjára várva.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Kate Sharma

A húgát szánták Anthony Bridgertonnak, de végül a karakán Kate lett a befutó a legidősebb Bridgerton-fiú szívéért folytatott harcban. A harmadik évadban már boldog házasságban élnek.

LIAM DANIEL / NETFLIX

Francesca Bridgerton

A visszafogott és kissé zárkózott hatodik Bridgerton-gyerek a harmadik évadban debütál a társaságban. Nővéreivel ellentétben ő nem szókimondó, és nem is akar kitűnni. Csupán arra vágyik, hogy boldog házasságot kössön, és csendes, de boldog életet éljen egy ugyancsak visszafogott és csendes férfival.