Még nem regisztráltam

Kult

Különleges anyakönyvezhető nevek

Vörös Rebeka
Vörös Rebeka

Biztosan mindenki hallott már arról, hogy a névválasztás milyen meghatározó lehet egy ember életében. Ez a néhány kifejezetten ritka fiú és lány név igazán érdekes embereket takarhat.

Szerinted melyik a legfurább?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Timna

Ez a női név héber eredetű, jelentése: visszafogott. A váratlan felemelkedés és az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

Dusenka

Szláv eredetű női név, melynek jelentése lélek. A hármas szám jegyében születik, így jellemzői megegyeznek az Armó név viselőivel.

Julka

Latin, cseh, valamint szlovák eredetű név, melynek jelentése: Juliusz nemzetségéhez tartozó. Amelyik nő ezt a nevet viseli, egészséges és határozott, igazi győztes típus.

Arnó

Az Arnó német eredetű férfinév. Jelentése uralkodó sas, tevékeny. A számmisztika szerint a név viselője mindennel és mindenkivel ellenkezik, erős fantáziájú, ám gyakorlatias személy.

Évald

A Évald név eredete germán, jelentése jog és törvény szerint uralkodó férfi. A nyolcas névszám megpróbáltatásokat és nehéz élethelyzeteket vetít elő viselőjének, aki egy igazi küzdő típus.

Madocsa

Szintén magyar eredetű név, mely a régi magyar Mod személynév származéka. Hivatalos névnappal nem rendelkezik, számmisztikai előrejelzése szerint egy érzékeny lelkű férfihoz tartozik.

Herta

Ennek a női névnek az eredete német, jelentése merész, bátor. Erős akaratú személyek, akik könnyedén felszínre csalnak rejtett érzelmeket.

Ofélia

Görög eredetű női név. Jelentése segítség, segély, valamint nyereség. A név birtokosának célja a világ jobbá tétele.

Ciprián

Latin eredetű név, jelentése ciprus szigetéről származó. Névszáma a hetes, így az a férfi, aki ezt a nevet viseli erős megérzésekkel rendelkezik, életét bölcsesség és titkok övezik.

Kadosa

Ez a magyar eredetű férfinév a számmisztika szerint egy társaságkedvelő, jókedvű és segítőkész urat takar. Jelentése tévelygő, bolyongó.