Még nem regisztráltam

Kult

Filmek, amikért imádjuk, vagy épp gyűlöljük Adam Sandlert

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Kevés megosztóbb filmes van Adam Sandlernél. Sokan nézhetetlennek és ízléstelennek tartják a filmjeit, míg mások szórakoztatónak. Alakításaival szinte állandó szereplője az Arany Málna-díjátadóknak, miközben egyébként kifejezetten jó színészi képességeit az is mutatja, hogy az egyik legutóbbi komoly szerepével egészen közel került az Oscar-jelöléshez.

Szerinted melyik a legjobban sikerült Adam Sandler filmjei közül?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

22 szavazat.

Kellékfeleség

Jennifer Anistonnal első közös filmje, melyben Sandler megkéri, hogy játssza el a volt feleségét, hogy ezáltal meghódíthasson egy másik nőt.

Nagyfiúk

Harminc évvel a középiskola befejezése után újra találkozik egymással az öt egykori barát. Sandler mellett olyan komikus színészek szerepelnek a filmben, mint Rob Schneider, Kevin James vagy Chris Rock.

Kavarás

Harmadik közös filmje Drew Barrymore-ral. A történet szerint egy véletlen folytán együtt mennek nyaralni, a korábbi házasságaikból született gyerekeikkel kiegészülve. A kezdeti ellenszenvből természetesen szerelem szövődik.

Az 50 első randi

Romantikus komédia, melyben Sandler beleszeret Drew Barrymore-ba, aki másnapra minden emlékét elfelejti, ezért újra és újra meg kell őt hódítania.

Távkapcs

Ebben a filmben egy titokzatos feltaláló Sandlernek ajándékoz egy univerzális távkapcsolót, amivel irányítani tudja az életét. Persze ez millió bonyodalmat szül.

Apafej

Adam Sandler egyik visszafogottabb filmje, amiben szerepe szerint egy kisfiút vesz magához, hogy bizonyítsa, képes felnőttként viselkedni. Ez persze rengeteg komikus helyzetet szül.

Ne szórakozz Zohannal

A film főszereplője egy izraeli kommandós, aki megrendezi a saját halálát, és Amerikában kezd új életet. A legnagyobb vágya, hogy fodrász lehessen.

Gyagyás gyilkosság

Jennifer Annistonnal közös projektjük, melynek második része 2023 márciusában debütált a Netflixen.

Csiszolatlan gyémánt

Mielőtt dühös hitelezői elszámoltatnák, a nagy dumás New York-i ékszerész mindent kockára tesz a pénzért és az életéért.

Mindent egy lapra

A 2022-es film Sandler komolyabb projektjei közé tartozik. A filmben egy balszerencsés kosárlabdás tehetségkutatót alakít, aki talál egy potenciális szupersztárt Spanyolországban, és megpróbálja bebizonyítani, hogy mindkettőjüknek helye van az NBA-ben.

Ki nevel a végén?

A másik főszereplő Jack Nicholson, aki a dühterápiára ítélt Sandler orvosát alakítja.

Nászok ásza

Első közös filmje Drew Barrymore-ral, amiben egy esküvőkön fellépő énekest alakít.

Happy, a flúgos golfos

Sandler egyik korai filmje – az 1996-os vígjátékban egy jéghokisból lett golfost játszik.

Billy Madison - A dilidiák

Ez a korai, 1995-ös film indította el a színészt a sztárrá válás útján. A filmben Bill Madisonnak rövid idő alatt ki kell járnia az iskolát (beleértve az általánost), hogy övé lehessen a családi örökség.