Még nem regisztráltam

Bulvár

Harry Styles, Kanye West, John Travolta – a legnagyobb sztárok ciki helyzetekben

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Hiába vagy szép, tehetséges, gazdag vagy híres, a szerencsétlen szituációk akkor is megtörténhetnek veled – akár több ezer vagy millió ember előtt.

Szerinted melyik helyzet volt a legkellemetlenebb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.

Kanye West és Taylor Swift

Nehéz elfelejteni, amikor a rapper Kanye West felrohant a színpadra Taylor Swift köszönőbeszéde alatt a 2009-es MTV Video Music Awards-on. Swift épp a legjobb női videoklipért járó díjat vette át, amikor West váratlanul félbeszakította a pillanatot azzal, hogy közölje mindenkivel, szerinte Beyoncénak kellett volna nyernie.

Whoopi Goldberg

A színésznő és műsorvezető 2014-ben a The View című műsor egyik felvételén szellentett egy nagyot. Goldberg nem vallott szégyent, és a reggeli burritókat okolta a gázos pillanatért.

Steve Harvey

A színész és televíziós műsorvezető elég kínos malőrbe keveredett, amikor a 2015-ös Miss Universe szépségverseny házigazdája volt. Amikor eljött a győztes megkoronázásának ideje, Harvey véletlenül Miss Kolumbia nevét mondta be, nem pedig Miss Fülöp-szigetekét, aki valójában megnyerte a versenyt.

Mariah Carey

A műsorban állítólagos technikai problémák miatt nem tudott énekelni Mariah, de a tánckar segítségével kitáncolt a milliók által figyelemmel kísért beégésből.

Ashlee Simpson

Az énekesnő 2004-ben a Saturday Night Live-ban járt pórul a playback-kel. Láthatóan nem jött zavarba a kínos szituációtól.

Warren Beatty

A 2017-es Oscar-gálán a színész feladata volt bejelenteni a legjobb film díjának győztesét, de véletlenül a Kaliforniai álmot nevezte meg, miközben a valódi győztes valójában a Holdfény volt. Egyébként mint kiderült, rossz borítékot adtak a kezébe, tehát nem ő volt a hibás.

John Travolta

A 2014-es Oscar-gálán véletlenül rosszul ejtette ki Idina Menzel nevét, Adele Dazeemként. A pillanatból mém lett, és Menzel még rá is tett egy lapáttal, amikor Travoltát Glom Gazingóként mutatta be a 2015-ös Oscar-díjátadón.

Jennifer Lawrence

2013-ban a színpadra igyekezett, hogy átvegye a neki járó Oscar-díjat, ám a lépcsőn elesett hosszú ruhájában.

Harry Styles

Az énekes egy fellépése során teljes extázisban kicsit mélyebbre guggolt nadrágjában, mint kellett volna. A kínos esetet egy zászló segítségével gyorsan orvosolták.

Madonna

Egy szerencsétlen baki miatt nagyot esett a 2015-ben megrendezett Brit Awardson.

Iggy Azalea

Egy bar mitzvah partin beleadott mindent a tánc koreográfiájába, amit bizony a nadrágja bánt.

Demi Lovato

Az énekesnő elég gyakran esik-kel fellépés közben. Szerencsére súlyos baleset nélkül megúszta az eseteket.

Janet Jackson

Az énekesnő Justin Timberlake-kel lépett fel a Super Bowlon, aki véletlenül (vagy sem?) letépett egy darabot a melltartójából, felfedve ezzel a mellét.

Adele

A 2017-es Grammy-gálán az év albuma díjátadó beszédében Adele véletlenül összetörte a díját, majd megjegyezte, hogy az egyébként is Beyoncénak jár.