Még nem regisztráltam

Bulvár

Hírességek, akik az utolsó pillanatig titkolták, hogy gyerekük lesz

Grósz Petra
Grósz Petra

Ha babavárásról van szó, kétféle ember létezik: aki alig várja, hogy világgá kürtölje, hogy szülő lesz, és van az, aki az utolsó pillanatig igyekszik titkolni a család bővülését. Nincs ez másként a hírességeknél sem, esetükben viszont jóval nehezebb titokban tartani a nagy hírt, tekintve, hogy sokakat szó szerint üldözik a lesifotósok. Noha nem túl gyakori, néhány celebnek az utolsó percig sikerül titokban tartani a terhességét – mutatjuk, kik voltak ők.

Téged melyikük lepett meg a legjobban?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

5 szavazat.

Kylie Jenner

Kylie Jenner első gyereke, Stormi Webster 2018 elején született meg. Bár a médiaszemélyiség korábban lelkesen osztotta meg élete történéseit az Instagram-követőivel, a terhessége esetén másként döntött. Miután a Travis Scott-tal közös lányuk megszületett, egy neki címzett, a várandósságát bemutató vloggal jelentette be, hogy anya lett. 2022-ben hasonlóan tett a kisfia, Aire Webster születésekor is.

Brenda Song

Macaulay Culkin 2021 tavaszán számolt be arról, hogy párja, Brenda Song kisfiúval ajándékozta meg, akit elhunyt testvérének tiszteletére Dakotának neveztek el. A párnak két évvel később ismét fia született, Carson, akinek az érkezését ugyancsak az utolsó pillanatig sikerült titokban tartaniuk a nyilvánosság előtt.

Riley Keough

A néhai Elvis Presley lányát, Lisa Marie Presley-t 2023 januárjában temették el. Lánya, Riley Keough nem tudott beszédet mondani a szertartáson, helyette a férje, Ben Smith-Petersen olvasta fel a színésznő édesanyjának írt levelét, melyből kiderült, Keough-nak kislánya született 2022-ben.

Halle Bailey

A kis hableány élőszereplős változatának színésznője, Halle Bailey 2024 elején az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy életet adott első gyerekének, aki a Halo nevet kapta. Később kiderült, hogy a gyerek apja, DDG korábban már hírül adta, hogy a színésznővel szülők lesznek, de mivel éppen április elsején tette közzé az ultrahangon készült fotót, senki sem hitt neki.

Jessica Biel

Justin Timberlake és Jessica Biel második gyereke 2020 második felében született meg, a hírt először az énekes egyik barátja, Brian McKnight erősítette meg, arra viszont nem kapott felhatalmazást, hogy a baba nevét is elárulja. Hónapokkal később Justin Timberlake Ellen DeGeneres műsorának vendégeként osztotta meg a nézőkkel, hogy a gyerek a Phineas nevet kapta, és imádnivaló baba.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried 2020 nyarán adott életet Thomas Sadoskival közös második gyerekének. A baba érkezésének hírét az INARA nevű, háborús övezetekben élő gyerekeket segítő szervezet oldalán osztották meg a nyilvánossággal. Később kiderült, hogy az édesapja után Thomasnak nevezték el a kicsit.

Ashley Olsen

Ashley Olsen 2022 decemberében, titokban ment hozzá Louis Eisnerhez, közös fiuk, Otto pedig 2023 nyarán született meg – érkezésének hírét viszont nem a szülők jelentették be, hanem a TMZ számolt be róla néhány hónappal azután, hogy a kicsi világra jött.

Rooney Mara

2020 szeptemberében Victor Kossakovsky rendező árulta el egy kérdezz-felelek során a Zürichi Filmfesztiválon, hogy a Gunda című filmjénél producerkedő Joaquin Phoenix és kedvese, Rooney Mara szülők lettek. Kossakovsky az eseményen azt is megosztotta a jelenlévőkkel, hogy a babát Rivernek nevezték el Phoenix 1993-ban elhunyt testvére után.

Iggy Azalea

Iggy Azalea 2020 nyarán az Instagram-oldalán tudatta váratlanul a követőivel, hogy van egy fia. Mint mondta, a megfelelő alkalomra várt, de rájött, hogy minél több idő telik el, annál jobban izgul amiatt, hogy egy ekkora hírt osszon meg a nyilvánossággal. A rapper kijelentette, hogy nem tervezi közszemlére tenni a gyereke életét, ehhez pedig többnyire tartja is magát, ritkán oszt meg róla bármit is a közösségi oldalán. A kisfiút egyébként Onyxnak hívják, és Playboi Carti rapper az apja.

Naomi Campbell

Naomi Campbell 2021 májusában, ötvenéves korában az Instagramon adta hírül, hogy egy kislány anyukája lett. A gyerek két évvel később kistestvért kapott, az viszont máig nem tisztázott, hogy a modell természetes úton, örökbefogadással vagy béranya (esetleg béranyák) segítségével vált szülővé.

Paris Hilton

2023 elején Paris Hilton a People-nek erősítette meg, hogy férjével, Carter Reummal szülők lettek, és béranya hozta világra a kisfiukat, akit Phoenixnek neveztek el. Mint kiderült, még a családjaik előtt is titkolták a hírt, a szüleik is csak nem sokkal a hivatalos bejelentés előtt értesültek arról, hogy unokájuk született. A médiaszemélyiség később elmondta, hogy akkor is béranya segítségét kérte volna, ha húszévesen akart volna belevágni a családalapításba, tekintettel a tinédzserkorában szerzett traumatikus élményeire. 2023-ban a párnak egy London nevű kislánya is született.