Még nem regisztráltam

Bulvár

10 sztárpár, akikről már elfelejtettük, hogy együtt jártak

Grósz Petra
Grósz Petra

Kulcsár Edina és G.w.M, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Barnai Judit és Curtis – három duó, akik akár meg is kaphatnák a 2023-as év magyar sztárpárja címet, olyan mennyiségben foglalkozott velük a bulvársajtó. Minden érának megvannak a maga kedvencei, ám ahogy telnek az évek, bizonyos kapcsolatok kikoptak a köztudatból. Most összegyűjtöttünk néhány párt az elmúlt évtizedekből, akikről talán te is elfelejtetted, hogy valaha közös életet terveztek.

Téged melyik páros lepett meg a legjobban?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.
TV2 Mokka című műsora. Az adás időpontja: 2012.02.14. Fotókredit: TV2, Image: 203265672, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

Szabó Zsófi és a néhai Berki Krisztián 2012-ben jártak egy rövid ideig, még egymás keresztnevét is felvarratták a gyűrűsujjaikra. Szakításuk pontos okáról nem beszéltek, a celeb viszont 2018-ban a NaNee! című műsorban azt mondta, a színésznő-műsorvezető hagyta őt el, mert „generált egy olyan helyzetet”.

Polyák Lilla és Nagy Ervin

Polyák Lilla 2018-ban a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban beszélt arról, hogy Nagy Ervinnel két évig jártak főiskolás korukban, Nagy kezéről végül Homonnay Zsolt csapta le a színésznőt. Polyák hozzátette, azóta jó viszonyt ápolnak Naggyal, de úgy hiszi, ha együtt maradnak, megölték volna egymást.

Az  Álom.net (első magyar tinifilm) díszbemutatója és a bemutatót követő party az Aréna Plaza moziban. parti - party, Image: 203193802, Fotó: Szabó Lilla

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina és Istenes Bence a 2000-es évek közepén kezdtek randizni, két évvel ezelőtt pedig az IstenEst egyik adásában árulták el, hogy kezdetben kamu volt a kapcsolatuk. Közös sajtósuk fejéből pattant ki az ötlet, hogy hírverés gyanánt mondják azt, együtt vannak. Később tényleg összejöttek, noha az énekesnőnek saját bevallása szerint is idő kellett ahhoz, hogy ne nehezteljen a műsorvezetőre a szakítás után. Mára jó barátság alakult ki közöttük, Istenes YouTube-műsorában rendszeresen szerepelnek együtt – ami a műsorvezető párját, Csobot Adélt sem zavarja.

A Mr és Mrs - A Sztárpár-show című produkció (TV2) felvétele. 4. hét adásfotók. Fotókredit: TV2, Image: 203856197, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Tóth Gabi és Nagy Roland

Tóth Gabi és Nagy Roland két és fél évig jártak együtt, 2011 decemberében szakítottak. Kapcsolatuk végéről a Facebookon számoltak be, biztosítva a rajongókat és ismerősöket arról, hogy barátságban váltak külön az útjaik.

Hajdú Péter, az MTV műsorvezetője már a Szomszédok sorozatban kinézte magának a Julcsit játszó Ábel Anitát. A bemutatkozásra azonban csak idén nyáron került sor. „Nagy nőfaló voltam – meséli Péter. – Versengtünk a haverjaimmal, hogy ki tud egy hétvégén több lányt meghódítani. De ennek már vége! Anita megváltoztatott. Boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk.” /dia - scan/, Image: 202408970, Fotó: x Archívum Story-Best

Ábel Anita és Hajdú Péter

Hajdú Péter és Ábel Anita a kétezres évek elején jártak együtt, Hajdú korábban azt mesélte a színésznőről, ő volt az első nő, aki teljesen megváltoztatta az életét, és úgy gondolta, feleségül is veszi. Úgy tudni, a befejezést Ábel kezdeményezte, de a műsorvezető is azon a véleményen volt, hogy jobb lesz, ha barátok maradnak.

Képek Bochkor Gáborról a Sláger Rádió népszerű műsorvezetőjéről. Dia-scan., Image: 203287017, Fotó: x Archívum Story-Best

Bochkor Gábor és Tornóczky Anita

Tornóczky Anita 2022 tavaszán az Összezárva egyik adásában árulta el Hajdú Péternek, hogy annak idején Bochkor Gábor volt az első férfi, akivel jelentős ideig együtt volt. Mint mondta, kapcsolatuk elfáradt, bár megpróbálták újrakezdeni, hamar be kellett látniuk, hogy a szándékaik nem komolyak. Bochkor a téma kapcsán azt mondta, Tornóczky az egyik legjobb fej csaj, akivel valaha együtt volt.

A Nagy Duett - Sztárpárok 2016. /műterem-studió/  Fotó: TV2 / Nánási Pál, Image: 283173911, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Varga Viktor és Cinthya Dictator

Cinthya Dictator és Varga Viktor hat évig alkottak egy párt, több műsorban is szerepeltek együtt. Volt idő, amikor az esküvőjüket tervezgették, 2018-ban viszont végleg szakítottak egymással. Az énekes két évvel később azt nyilatkozta, nagyon sajnálja, hogy nem vette feleségül a fotóst.

Utóbbi kezét 2022 szeptemberében kérte meg jelenlegi párja, Molnár Tamás énekes, míg Varga és kedvese, Zsembera Liliána a Párharc című műsort nyerték meg.

Idén is lezajlott Magyarország legrangosabb popzenei eseménye, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest, melyet a Millenáris Teátrumban tartottak. Az eseményt rendező Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége egybehangzó vélemények szerint az eddigi legszínvonalasabb, legérdekesebb névsort vonultatta fel, melyben egyaránt találhattunk népszerű, közismert, minőségi popzenei előadókat, modern és abszolút nemzetközi szinten is helytálló fiatal rockbandákat, valamint egészen csodálatos világzenei előadókat is. Parti - party (Forrás:zene.hu), Image: 202391508, Fotó: Schumy Csaba

Zimány Linda és Zentai Márk

A Stáb című zenei reality 2007-ben indult el a VIVA TV-n, a műsorban szereplő Zimány Linda és a nála három évvel fiatalabb Zentai Márk pedig egy időre össze is jöttek. Viszonylag hamar a szakítás mellett döntöttek, aminek okáról később Zola faggatta őket a Megállóban. Érdeklődésére a modell azt felelte, nem tudnak szaftos pletykákkal szolgálni, egyszerűen csak szakítottak, de jóban maradtak.

Geszti Péter és Gryllus Dorka

Gryllus Dorka és Geszti Péter 2001-ben kötöttek házasságot, ami öt évig tartott. A színésznő jelenlegi férje, Simon Kornél 2023 augusztusában a Szóló című YouTube-műsorban árulta el, hogy évekkel korábban éppen a zenész autójában pillantotta meg a színésznőt, akivel kapcsolatban az az érzése támadt, hogy egy napon ő lesz majd a felesége.

A Nagy Duett című showműsor (TV2) második élő adása. Az adás időpontja: 2011.04.15. Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adnak számot tudásukról hétről-hétre "A Nagy Duett" című műsorban. Fotókredit: TV2, Image: 202460885, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Árpa Attila és Tomán Szabina

Tomán Szabina és Árpa Attila 2005 és 2016 között voltak házasok, egy közös lányuk is született, Árpa Amira Johanna. Kapcsolatukat illetően az üzletasszony 2023 nyarán úgy nyilatkozott, az utolsó utáni pillanatig küzdött, hogy működjön.