Még nem regisztráltam

Bulvár

A legjobb tehetségkutató műsorok Magyarországon

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Ha egy véletlenszerű szombat estén bekapcsoljuk a tévét, akkor egészen biztos, hogy valamelyik csatornán épp tehetségkutató műsor megy – jellemzően óriási nézettséggel. Bár rengeteg az ilyen jellegű verseny, valahogy végül mindig sikerül megfelelő számú tehetséges jelentkezőt bemutatni.

Te melyiket nézted a legszívesebben?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

10 szavazat.

Csillag születik

Itt nem csak énekesek versenyeztek: voltak táncosok, vers- és prózamondók, bűvészek, zsonglőrök, artisták és humoristák is. Mondjuk a négy évadból hármat énekes nyert, kivétel volt az első, aminek győztese Utasi Árpi, a mindössze 14 éves mesemondó volt.

X-Faktor

2010-ben indult a híres brit formáció alapján. Ez a legtöbb évadot megélt műsor Magyarországon. A szabályok évről évre változnak. Rengeteg zsűritag váltotta már egymást, a legutóbbi évadban Gáspár Laci, Puskás Peti, ByeAlex és Herceg Erika csapatai versenyeztek egymással, a műsorvezető pedig Miller Dávid volt.

The Voice

A több országban sok éve sikeresen futó formáció nálunk csak egy évadot élt meg 2012-ben. A műsort Szabó-Kimmel Tamás vezette, a zsűri pedig, akik első körben vakon hallgatták a jelentkezőket: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi.

Virtuózok

A Magyar Televízió komolyzenei tehetségkutató versenysorozata fiataloknak, ami 2014-ben indult.

Megasztár

A TV2 saját formátuma, ami 6 évadot élt meg. A zsűritagok esetében itt is több formáció volt, viszont a műsorvezető végig Tilla maradt. Olyan nagysikerű előadókat adott az országnak, mint Caramel, Rúzsa Magdi vagy Tóth Vera.

Az ének iskolája

A TV2 gyerek énekes tehetségkutatója, melyet kezdetben Friderikusz Sándor, később Ördög Nóra vezetett. A gyerekeket olyan sztárok mentorálták, mint Király Viktor, Szandi, Caramel, Szulák Andrea és Hajós András.

Star Academy

A TV2 úgy gondolta, jó ötlet kombinálni az énekes tehetségkutatót valóság show-s elemekkel, de ez nem aratott sikert, a tervezetthez képest jóval hamarabb hirdettek győztest is. A műsorvezetők ezúttal is Ördög Nóra és Majka voltak, a zsűribe pedig Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Vastag Csaba és Király Viktor ültek be.

Rising Star

Az egy évadot megélt TV2-s műsort Majka és Ördög Nóra vezették, a zsűri tagjai pedig Pásztor Anna, Mező Misi, Kerényi Miklós Gábor és Feke Pál voltak.

Hungary’s Got Talent

2015-ben az RTL a Csillag születik folytatása helyett inkább megvásárolta a Got Talent tehetségkutató licenszét.  A Sebestyén Balázs és Dombóvári István által vezetett műsorban Kovács Patrícia, Horgas Eszter, Csuja Imre és Linczényi Márkó zsűriztek, a győztes pedig a Dirty Led Light Crew nevű táncos formáció lett.

Sztárban Sztár leszek!

A TV2 egyik legsikeresebb műsora évek óta a Sztárban sztár volt, így adta magát, hogy a formáció tehetségkutatós verzióban szintén népszerű lesz. A műsorvezető Tilla, a zsűritagok/mentorok Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majka.