Még nem regisztráltam

Bulvár

Kordáék, Schoberték, Bódi Gusztiék – magyar sztárpárok, akik évtizedek óta házasok

Csontos Kata
Csontos Kata

Bár a bulvársajtóban gyakrabban hír egy sztárpár szakítása vagy válása, bőven akadnak azért olyan híres házaspárok is, akiknek kapcsolata kiállta az évtizedek próbáját.

Számodra melyik sztárházasság a leginspirálóbb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter 1990-ben kötöttek házasságot, két közös gyerekük született: Olivér és Szonja. Bár a színészházaspár gyakran dolgozik együtt, annak idején nem munka közben találkoztak, hanem egy közös ismerősük mutatta be őket egymásnak. A színésznő szerint első látásra egymásba szerettek.

Hegyi Barbara és Zorán

Sztevanovity Zorán először a hangja miatt figyelt fel későbbi nejére: egy szinkronszerep hozta össze őket, majd a szakmai érdeklődésből szerelem lett. A Kossuth-díjas előadóművész és Jászai Mari-díjas színésznő felesége, Hegyi Barbara 2004 óta élnek házasságban.

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó

Szinetár Miklós rendező már két váláson volt túl, amikor beleszeretett a nála 14 évvel fiatalabb Hámori Ildikóba. Házasságuk 1973 óta tart, közös gyerekük, Szinetár Dóra édesanyja pályáját követte, szintén színésznő lett.

Korda György és Balázs Klári

Balázs Klári annak idején kétszer is visszautasította Korda Györgyöt, mivel elmondása szerint az énekes akkoriban nem feleséget, sokkal inkább kalandot keresett. Aztán mégiscsak összejöttek, és 1982-ben összeházasodtak. Immár több mint négy évtizede alkotnak egy párt a magánéletben és a színpadon is.

Szandi és Bogdán Csaba

Pintácsi Alexandra, művésznevén Szandi tizenhat évesen ismerkedett meg későbbi férjével, Bogdán Csabával, az Első Emelet együttes zeneszerző-gitárosával. A köztük lévő 16 év korkülönbség miatt Szandi édesapja eleinte nem nézte jó szemmel a kapcsolatukat. 1999-ben házasodtak össze, három gyerekük született. Bogdán ’95 óta Szandi menedzsere, ez idő alatt több mint 200 dalt írt már feleségének.

Gálvölgyi János és Gálvölgyi Judit

1971-ben házasodott össze Gálvölgyi János és Gálvölgyi Judit (születési nevén Gács Judit) műfordító, aki a híres bűvész, Rodolfo lánya. Két lányuk és három unokájuk van.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Túl van már a huszadik házassági évfordulóján Rubint Réka és Schobert Norbi is. A fitneszduó 2002-es esküvőjük után három gyereket vállalt: Larát, ifjabb Norbit és Zalánt. Rubint Réka nemrég egy tévéműsorban elárulta, szerinte mi a hosszan tartó, boldog házasság titka: egy jó feleség.

Gáspár Győző és Gáspár Bea

Gáspár Győző és Bea 1993 óta házasok, azóta legalább kilencszer kimondták egymásnak a boldogító igent. Bár nem mindig tűnt úgy, hogy örökké együtt maradnak, a mai napig társak. Lányaik, Evelin és Virág is gyakran szerepelnek a médiában.

Nagy Feró és Molnár Ágnes

Több mint negyven éve tart Nagy Feró és második felesége, Molnár Ágnes házassága. Megismerkedésükkor a Beatrice frontembere 37, míg későbbi felesége 17 éves volt. Két fiuk született, akik révén már négy unokájuk is van.

Bódi Margó és Bódi Guszti

Bódi Margó 14 éves volt, amikor Bódi Gusztival egymásba szerettek, egy év múlva pedig a lovári szokásoknak megfelelően megesküdtek. Ennek már több mint 46 éve, és bár saját bevallásuk szerint voltak hullámvölgyek a házasságukban, de mindig kitartottak egymás mellett.