Még nem regisztráltam

Bulvár

Taylor Swift és Kanye West, Mariah Carey és Jennifer Lopez – a legemlékezetesebb amerikai celebviszályok

Zádori Viktória
Zádori Viktória

A bulvár legszaftosabb történeteit mindig a sztárok vélt vagy valós vitái adják, amiket, valljuk be, előszeretettel olvasunk.

Szerinted melyik celebviszály kavarta a legnagyobb port?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra

6 szavazat.
81249881

Kim Cattrall vs Sarah Jessica Parker

Bár a képernyőn barátnőket alakítottak a Szex és New York című sorozatban, a valóságban azonban ez közel sem igaz. Cattrall a harmadik filmben már nem volt hajlandó szerepelni, és a sorozat újraindulásában sem akart részt venni. Az sosem derült ki, hogy mi a legfőbb oka, hogy nem kedveli Sarah Jessica Parkert, de az ellenszenv abszolút érezhető Cattrall megnyilvánulásaiból.

96663939

Tyra Banks vs Naomi Campbell

A két szupermodell viszálya még az aktív modelléveikben indult el. Campbell, mint az első fekete bőrű szupermodell úttörő volt a maga szakmájában, ebbe került bele elég fiatalon Tyra Banks újoncként, így a sajtó azonnal egymással szembe állította őket, ami Campbell ellenszenvét Banks iránt még jobban szította. Évtizedekkel később Banks beszélt a megpróbáltatásairól, ami úgy látszik, nem aratott sikert Campbellnél, így viszonyuk a mai napig sem rendeződött.

51096782

Alyssa Milano vs Shannen Doherty

Pletyka szinten régóta ismert, hogy a 2000-es évek elején nagy sikert arató Bűbájos boszorkák sorozat sztárjai között hamar elmérgesedett a viszony, olyannyira, hogy Milano a állítólag ultimátumot adott a sorozat készítőinek: vagy ő megy, vagy Doherty. A történet Doherty távozásával végződött, de még a mai napig is megy köztük a csipkelődés.

Nicki Minaj vs Megan Thee Stallion

A lista legfrissebb ellenségeskedését a két rapper, Nicki Minaj és Megan Thee Stallion produkálta még a 2024-es év elején. A két hölgyről régóta rebesgetik, hogy korábbi baráti kapcsolatuk az utóbbi időben megromlott; majd új fejezetet nyitott a viszonyban Megan Thee Stallion slágere, a Hiss, amiben – bár név nélkül – utal Minaj férjének előéletére. Minaj magából kikelve napokon keresztül öntötte magából a Megan-nek címzett posztokat, majd pedig kijött  válaszslágerével, a két nap alatt felvett Big Foot című rapdallal is.

Taylor Swift vs Kanye West és Kim Kardashian

Taylor Swift és Kanye West rossz kapcsolata még 2009-ben kezdődött, amikor is a rapper az MTV Video Music Awards díjátadón Swift kezéből kikapva a mikrofont, az épp díjat nyert énekesnő előtt mondta el a közönségnek, hogy Swift díja igazából Beyoncénak járna. A rapper később bocsánatot kért, és így a kapcsolatuk rendeződni látszott. Ám 2016-ban újra felerősödtek az ellenérzések egymás iránt, amikor West Famous című számában nem túl elegáns stílusban említést tett Swiftről. A két celeb viszályába West egykori felesége, Kim Kardashian is beszállt, és ekkor végül Swift húzta a rövidebbet.

84729851

Taylor Swift vs Katy Perry

Taylor Swift és Katy Perry kapcsolatát az előbbi híres dala, a Bad Blood című sláger is megörökítette, amire válaszul Perry a Swish Swish dalában szól be Swiftnek. Mindez pedig egy háttértáncos elcsaklizása miatt történt. De a két énekesnő azóta kibékült, így várhatóan tőlük nem számíthatunk komolyabb összecsapásra.

674962454

Britney Spears vs Jamie Lynn Spears

A popsztár és húga közötti ellentét azt követően élesedett ki, hogy az énekesnő gondnokság alá helyezésének vége lett. Az idősebbik Spears testvér felszabadulása után kiteregetett minden szennyest, így húga szemére is vetette, hogy a gondnoksága alatt nem kelt a segítségére, ráadásul Jamie Lynn olyan hamis történeteket osztott meg életrajzi könyvében, amik rossz fényt vetnek az énekesnőre. A kedélyek mára, úgy néz ki, csillapodtak a testvérek között, de Spearsnél sose lehet tudni, mikor bukkan fel egy újabb szaftos pletyka.

NEW YORK, NY - MAY 07: Nicki Minaj, Designer Jeremy Scott, and Cardi B attend the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City.  (Photo by Kevin Mazur/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Nicki Minaj vs Cardi B

Nicki Minaj rapperként kiváló, de nem mindenkivel barátságos: számos kortársával szeret összetűzésbe kerülni. Ugyanakkor eddig egyik ellenségével se fajult el annyira a vitájuk, mint Cardi B-vel. Cardi 2017-ben tűnt fel és azonnal szupersztárrá vált, így a feszültségek is egyre éleződtek a két rapper között. Ennek a tetőpontja a Harper’s Bazaar magazin egyik partiján csúcsosodott ki, ahol a két előadó összeverekedett, a bunyó pedig hatalmas púpot eredményezett Cardi homlokán. Minaj és Cardi azóta sincs beszélőviszonyban, így egyhamar nem számíthatunk náluk békülésre.

Mariah Carey vs Jennifer Lopez

„Nem ismerem őt” – az elhíresült mondatot egy Mariah Carey interjúból ragadták ki a 2000-es évek elején, de a mai napig a köztudatban él. A két énekesnő közötti ellentét több mint 20 éve fennáll, ami a kezdetek kezdetén (a pletykák szerint) abból adódott, hogy Carey volt férje, Tommy Mottola zenei producer bosszúból emelte fel Jennifer Lopezt, hogy vetélytársa legyen Careynek. Ezt az énekesnő nagyon nem nézte jó szemmel, így adódott, hogy inkább tudomást se vesz az azóta nagy sikert arató Lopezről.

97254733

Elton John vs Madonna

Talán meglepő lehet, hogy a két poplegenda között rossz a kapcsolat, de ez már több mint 20 éve nem változott. Az eltávolodás 2004-ben kezdődött, amikor Elton John kritizálta az énekesnő Die Another Day című James Bond-film betétdalát, amit követően évről évre említést tett Madonnáról és zenei tehetségének hiányáról. 2012-ben újabb téma adódott az utálatra: Madonna elnyerte a legjobb eredeti dal díját a Golden Globe-on John elől, amire az énekes vadul kikelt magából. Békülés nincs náluk kilátásban.