Még nem regisztráltam

Bulvár

Nyaralás Rubint Rékával, kávé-dal – Vadon Jani legjobb pillanatai az elmúlt 15 évből

Csontos Kata
Csontos Kata

Vadon Jani másfél évtized után Vadon úgy döntött: januártól elbúcsúzik a rádiózástól, mert úgy érzi, eljött a váltás ideje, és szeretne több időt szentelni más projektjeinek. Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel 2009 óta vezetnek együtt reggeli rádióműsort: Pirítós címen a Danubiuson indult közös pályafutásuk, majd a Class FM-en folytatták a Morning Show-val, az utóbbi időben a Rádió1-en Balázsék címen fut műsoruk. Összegyűjtöttünk néhány emlékezetes momentumot az elmúlt évekből, amikor Vadon Jani vidám pillanatokat okozott a hallgatóknak.

Neked melyik a kedvenc Vadon Jani poénod?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

 

8 szavazat.

Vadon Jani beöltözött szépkorúnak

A pandémia idején az egyik adásban a koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatos csalásokról beszéltek a Balázsékban. Ezek után idős néninek álcázták Vadon Janit, akinek az volt a feladata, hogy pongyolában, otthonkában és járókerettel próbálja meg megszerezni a Covid védőoltást a rádió épületének recepcióján.

Nyaralás Rubint Rékával és Schobert Norbival

Sebestyén Balázs elmesélte műsorvezetőtársainak, hogy Zanzibárra utazott, ugyanis egyedül szeretett volna pihenni, úgy, hogy nincsenek körülötte magyarok. Erre kiderült, hogy másnap odaérkezik Rubint Rékáék háromszáz fős aerobiktábora. Vadon Jani a beszélgetés közben többször is meggyőzően utánozta Schobert Norbi hangját.

Milyen lenne Sebestyén Balázs temetése?

2021-ben, minden idők egyik legnépszerűbb francia filmszínészének, Jean-Paul Belmondo nagyszabású temetéséről volt szó az adásban. Ennek kapcsán felmerült a műsorvezetőkben, hogy vajon Sebestyén Balázsnak hogyan zajlana a búcsúztatása. „És akkor most induljon az urna” – idézte fel Vadon Jani a műsorvezető emlékezetes mondatát a Balázs Show-s időkből.

Elavult szolgáltatások

Az Útinform hírek hasznosságáról beszéltek a rádióban, majd összegyűjtötték azokat a szolgáltatásokat, amik napjainkban már teljesen haszontalanok. Telefonos ébresztés, vízállásjelentés, teletext – csak úgy záporoztak az ötletek, mígnem eljutottak a telefonon meghallgatható mesékig. Vadon Jani ekkor egyebek mellett felidézett egy történetet a „kövér trombitásról”, aki „egyszer úgy gondolta, olcsóbban is meg lehet úszni a havi villanyszámla-befizetést”.

Hétvégi vadászat

Sebestyén Balázs vadászaton járt a fiával, az ott szerzett élményeiről mesélt, amihez Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak is bőven akadtak kommentjei.

Furcsa hang az óceánból

Az óceán mélyén találtak egy hangot, amiről senki nem tudta megmondani, hogy mi az. A Class FM-en megpróbálták megfejteni a rejtélyt, de nagy nevetések között csak arra jutottak, hogy „ez egy delfing”.

Vadon Jani viccet próbált mesélni

A reggeli műsor velejárója a nevetés, Vadon Janinak egyszer azonban nehezére esett elmesélni „a világ legaranyosabb” viccét, mert társai folyton félbeszakították.

Mikulásruhába öltöztetett újszülöttek

„És mi a következő? Nagypéntekkor keresztre feszítik őket?” – tette fel az ironikus kérdést Vadon Jani, miután megtárgyalták az interneten nagy felháborodást keltő hírt, hogy az orosházi kórházban Mikulás sapkát tettek az újszülöttekre.

A kávé-dal

Egy alkalommal elmondták, hogy Rákóczi Ferinek tíz éve szokása, hogy énekelget egy dalt kávéivás előtt, amin női munkatársaik hangosan nevetnek. Ez megdöbbentette Sebestyén Balázst és Vadon Janit, akik a Sas kabaré humorszintjéhez hasonlították társuk vicceskedését. Vadon maga is megpróbálkozott azzal, sikerül-e megnevettetnie a kollégáit egy dallal.

Ki rágja le a gyereke körmét?

Érdekes történetről értekeztek a Rádió1-ben, fény derült ugyanis a Manchester United egykori focistájának furcsa szokására, miszerint lerágja húszéves lánya lábkörmét. Ez nagyon bizarr beszélgetést indított el a műsorvezető hármas között, Vadon Jani még a gyerekkoráról is sztorizott.