Még nem regisztráltam

Életke

Beteg Mikulás, gyilkos Stewie, őrült Lois – a Family Guy legjobb karácsonyi jelenetei

Anna Csákó

A már 22. évadánál járó Family Guy című animációs sorozatban – tekintve, hogy az idő múlását és a kronológiát nem veszik olyan szigorúan – néhány alkalommal voltak karácsonyi epizódok. Ha humorral hangolódnátok az ünnepekre, ajánljuk az alábbi jeleneteket.

Szerinted melyik a legviccesebb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Gyilkos Stewie

Miközben Stewie és Brian próbálják megmenteni a karácsonyt, betörnek egy házba, baseball ütővel lilára ütik a családapát, és lényegében megnyomorítanak egy családot.

A lerobbant Mikulás

Quahog-ban arra ébrednek, hogy nincsenek ajándékok a fa alatt – a Mikulás pedig a végkimerülés szélén áll.

Karácsonyi kívánságok

Brian: Szerintem akkor is túlzásba viszitek.

Lois: Húzd már ki a karót a seggedből, Brian, karácsony van!

Rémszarvasok

Stewie és Brian úgy döntenek, rénszarvas-szánra ülnek, és kiszállítják a beteg Mikulás helyett az ajándékokat – az első akadály, amivel találkoznak, hogy a rénszarvasok manóhúst esznek.

„Kurva boldog karácsonyt!”

Ebben a 16 másodperces etűdben Peter próbálja megragadni a karácsony szellemét.

Karácsonyi album

Peter öltönybe bújva mutatja be karácsonyi albumát, tele örökzöld slágerekkel.

Ünnepi Pornhub

Lois: Ha lecibálok egy láda díszt a lépcsőn, és közben a gyerekek előtt kurvaanyázok, mint valami kocsis, az csak egyet jelenthet: itt van a karácsony!

Peter: Már egy hete tudom, hogy itt van a kari, mert a Pornhub logóban az „o” betűt koszorúra cserélték.

Mikulás jelmez

Peter haragszik a Mikulásra, így mikulásjelmezbe bújik, végül büntetésként karácsonyra megkapja Meg összes szellentését egy dobozban.

Polkorrekt kis Jézus

A Family Guy alkotói vázolják, hogyan képzelnek el egy politikailag korrekt betlehemi jászolt.

Zsigeri élmény

Meg és Stewie egy plázában találkoznak a Mikulással, hogy elmondhassák neki a karácsonyi kívánságaikat – az élmény mindkettőjükre zsigerileg hat, csak míg Stewie félelmet él át, addig Meg élvezetet lel benne.

Boldogságos sejhaj

Az egyperces jelenetből kiderül, hogy az a rengeteg karácsonyi jóság nem az égből hullik, hanem Lois boldogságos sejhajából jön.

Őrült Lois

A 3. évad 16. részében azon túl, hogy meghallgathatjuk a napkeleti bölcsek civódását, mégis mit adjanak a kis Jézusnak ajándékba, végignézhetjük a mindenható Télapótól rettegő Stewie-t, és a karácsony előtti hajtástól megőrült, majd nyugtatóval leszedált Lois-t.