Még nem regisztráltam

Kult

Homer, Rick, Griffinék – animációs karakterek, akik viccesebbek nálunk

Anna Csákó

Van, aki eleve ódzkodik az animációs filmektől, hiszen az gyerekeknek való, valaki pedig animén kívül mást sem hajlandó nézni. Mi a kettő között maradva olyan karaktereket hoztunk, akikkel ha máshol nem is, az interneten terjedő mémek közt már találkozhattál – és egy újabb romkom megnézése helyett talán ők képesek lesznek megnevettetni.

Téged melyikük nevettetett meg a legjobban?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

13 szavazat.

Eric Cartman

Magyarországon Csőre Gábor személyesítette meg a South Park leggonoszabb főszereplőjét. Tulajdonképpen a sorozat összes karaktere szerepelhetne a listán, de Cartman nélkül el sem lehet képzelni a South Parkot.

Stewie Griffin

A Family Guy végtelenül gonosz, intelligens és érzékeny beszélő babáját magyarul is érdemes hallgatni (Dolmány Attila tolmácsolásában), de eredeti hangon, Seth MacFarlane orgánumával is kiütközik a karakter abszurditása. Néhány szösszenetet is hoztunk tőle.

Peter Griffin

Egy ilyen listáról nem maradhat le a Family Guy főszereplője, akinél a humor megbízható alapját egy meghízott alkoholista karakterjegyei adják – de szerencsére ennyivel még nem elégedtek meg a sorozat készítői.

Rick Sanchez

A Rick és Morty sorozat egyik főszereplője. Egy istenkomplexusos, igénytelen, kegyetlen alkoholista, aki egyben az univerzum legintelligensebb lénye. Veszélyes.

Archer

Az azonos néven futó sorozat főszereplője egy másokat bántó, szexista, narcisztikus alak. Nevetünk rajta, de nem szeretnénk vele találkozni.

Kenny McCormick

Nem is értjük, hogy mit beszél, de nevetünk. Egy ideig minden South Park részben meghalt, majd egy időre úgy is meghalt, hogy nem tért vissza, aztán mégis visszatért.

Tom és Jerry

A csetlőbotló macska csak akkor vicces, ha éppen a vele szórakozó kisegeret próbálja reménytelenül elkapni. Ha valakinek ez túl gyermeteg humor, a hasonló tematikára épülő No, megállj csak! orosz verzióban megtalálhatja a kedvére valót.

Scooby-Doo

Kedves, esetlen, butácska, és a világ leggyávább teremtménye, aki ennek ellenére minden bűntényt megold. Valószínűleg a gyerekek hangosabban nevetnek a poénjain, de talán felnőttként sem fog tőle megfájdulni a fejünk.

Timon és Pumba

A varacskos disznó-szurikáta páros elválaszthatatlan egymástól, és inkább a kedvességük miatt nevetünk rajtuk – de az biztosan jólesik.

Homer Simpson

A Simpson család megszokhatatlanul sárga színű, pocakos, és (a listán nem meglepő módon) alkoholista családfője. Dó!

Mr. Bean

A Rowan Atkinson brit színészről formázott karakter maga az angol humor.

Rózsaszín Párduc

Türütürü Tütü türü-türü-türü-türü tütűű… tütü-türüttü.

Adam West

A Family Guy sorozatban lévő Quahog város polgármestere, aki miatt időnként összetesszük a két kezünk, hogy a valóságban nem ilyen politikusaink vannak – aztán mindig kiderül, hogy az életnél cifrábbat senki sem tud kitalálni.

Garfield

Nem valami kedves. Viszont a macskák a valóságban is viccesek, így nem volt nehéz dolga a lusta és kövér cicával Jim Davisnek, Garfield magalkotójának.

Bojack Horseman

A sorozat címét is adó karakter esetén nem mindig egyértelmű, hogy inkább sírnunk vagy nevetnünk kell a kiégett rocksztár ló nyomorán, de a humornak is van néhány árnyalata, és ő határozottan a sötétebb színeket képviseli.