Még nem regisztráltam

Életke

Sasuke, Kakashi, Madara – a legerősebb karakterek a Narutóból

Anna Csákó

A japán mangából adaptált animációs sorozat a szigetországban egyike a legnépszerűbbeknek, de világszerte nagy sikereket ért el a Naruto és a Naruto: Shipuuden – ezek legerősebb karakterei közül válogattunk a Ranker.com listája alapján.

Szerinted ki maradna utoljára talpon egy végső összecsapásban?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

10 szavazat.

Uzumaki Naruto

Főszereplőjeként hosszú utat jár be egészen kisgyermekkorától, de a sorozat végére az egész fantasy világ egyik valaha volt legerősebb lényévé válik.

Sasuke Uchiha

Naruto riválisának és egyben legjobb barátjának így indult az élete: bátyja lemészárolta az egész klánját, egyedül őt hagyta életben, mondván, túl gyenge ahhoz, hogy megölje. A sorozatban talán ő járja be a legnagyobb karakterfejlődést, az viszont az első pillanattól kezdve egyértelmű, hogy az egyik legerősebb karakter.

Kaguya Otsutsuki

A történet idején az első chakrát használó hercegnőt csak legendákból ismerik, mígnem Ucsiha Madara feltámasztja – Naruto és Sasuke csak összefogva képesek legyőzni őt.

Madara Uchiha

Az Uchiha klán egyik legerősebb tagja és Konoha egyik alapítója többször is visszakóvályog a halálból, és képességei a legváratlanabb fordulatokat teremtik meg a sorozatban – például egy egész bolygót képes hipnózis alá vonni.

Hashirama Senju

Madara mellett Konoha alapítója, és annak első Hokagéja, vagyis vezére. Korának legmagasabb rangú shinobija, aki nemcsak Madarát, de a Kilencfarkú rókadémont is legyőzte.

Hagoromo Otsutsuki

A Hat út bölcseként ismert félisten Kaguya gyermeke. A Tízfarkút ő osztotta fel kilenc részre, Naruto és Sasuke az ő fiainak reinkarnációi.

Obito Uchiha

Namikaze Minato tanítványáról és Kakashi riválisáról mindenki azt hitte, hogy meghalt, azonban Madara visszahozta a halálból, amiért hálával adózott neki. A legerősebb képességek birtokosa, a Tízfarkú egy részének hordozója, aki képes dimenziók között utazni.

Kakashi Hatake

Naruto mestere, a sorozat végére az egyik legtapasztaltabb shinobi, akit Konoha falu hatodik Hokagéjává neveznek ki. Obito riválisa, valamint kivájt szemének hordozója, amit egy maszkkal fed el.

Minato Namikaze

Igaz, a szerelem erejével, de sikerül legyőznie a Kilencfarkú rókadémont, és saját fiába, Narutóba zárnia azt. Obito és Kakashi mestere, Konoha (magyarul Avarrejtek falu) negyedik Hokagéja.

Nagato Uzumaki (Pain)

Sokak szerint a sorozat akkor indul be igazán, amikor feltűnik az Akatsuki szervezet egyik alapítója, Pain, Naruto egyik leghidegvérűbb ellensége.

Gaara

Amikor Gaara először megjelenik a sorozatban, képességei olyan hihetetlennek tűnnek, hogy az azonnal a legerősebbek közé emeli őt – de ezen is túllő, mikor megtanulja uralni a benne élő Egyfarkú Shukaku démont.

Orochimaru

Sasuke egyik mestere, akit számtalanszor legyőznek a sorozatban, azonban számtalanszor visszatér, és úgy váltogatja a testeit, mint más a ruháját.