Még nem regisztráltam

Kult

Beckham, Pamela, Arnold – dokumentumfilmek és -sorozatok sztárokról

Zádori Viktória
Zádori Viktória

A különböző streaming oldalakon ömlenek ránk a sztárokról készült dokumentumfilmek és -sorozatok. Vannak köztük inkább a pozitív dolgokra koncentráló imázsfilmek, de sok híresség ezúttal tényleges betekintést nyújt az életébe.

Neked melyik a kedvenced?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Beckham

A futball rocksztár, a popsztár férj. Korántsem csak a fociról szól ez a minisorozat, ugyanis a 90-es évektől elképesztő figyelmet kapó Posh és Becks közös életét is taglalja.

Harry és Meghan

A botrányoktól legkevésbé sem mentes Harry herceg és felesége, Meghan Markle közös életéről szóló sorozatot sokan várták. A pár egyértelműen azt szerette volna elérni a filmmel, hogy az emberek láthassák a hétköznapi, szerethetőbb oldalukat, na meg persze, hogy az ő oldalukra álljanak a királyi családdal kapcsolatos konfliktusuk kapcsán.

Arnold

A három epizód alatt mindent megtudhatunk a már 76 éves ex-kormányzóról, testépítőről és filmes nagyágyúról. Schwarzenegger bepillantást enged élete minden területére, botrányaiba és sikereibe egyaránt.

Pamela közelről

Mindenkinek a Tommy Lee-vel való szexbotránya és a piros fürdőruhája az első, ami beugrik róla, de ennél több és jóval szórakoztatóbb ez a dokumentum-sorozat. Anderson vicces narrálása és a bemutatott családi házivideók formálják a róla kialakult képet.

Sly

Sylvester Stallone több évtizedes hollywoodi életútja egyetlen dokumentumfilmbe töltve. Ha szimpatizálsz vele azért, ha sosem kedvelted, azért nézd meg.

Robbie Williams

A 90-es évek fiúbanda korszakától drogproblémáin át mesél mindenről otthonában, miközben olyan felvételeket néz meg és enged a nagy nyilvánosság elé, melyeket maga sem látott, vagy már nem is emlékezett rá. Négy részes minisorozat.

Marilyn Monroe rejtélye: A soha nem hallott szalagok

Soha nem hallott szalagok – ahogy a dokumentumfilm címében is szerepel. A szexszimbólum rejtélyes halálát járja körül, ismerősei szemszögéből és publikálatlan interjúkkal.

Tina

Kezdetben még Ike és Tina, aztán már csak Tina. Természetesen ez nem volt ilyen egyszerű. Erre és még sok érdekes és szívfacsaró fordulatra derül fény Tina Turner életrajzi drámájában.

Katinka

Az Iron Lady. Hosszú Katinka. Háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő. Két éven át forgattak vele világszerte, versenyein és családja körében egyaránt.

Biggie: Van egy sztorim

A tragikusan fiatalon, 24 évesen meggyilkolt The Notorious B.I.G.-ről készült az elsők közt életrajzi sorozat. A bűnözőből rap ikonná váló művészről családja, barátai és ritkán látott videók mesélnek.

McGregor örök

Conor McGregor 2007 februárjában durrant be az MMA profik közé. A dokumentum-sorozat egyértelműen imázsfilm az ír küzdősportolóról, nem foglalkozik az elmúlt évek számtalan balhéjával és kihágásával. Mindenesetre egy remek négyórás, motiváló sport-reality.

Jennifer Lopez: Félidő

Az akkor 50 éves színész-énekesnő egy évét mutatja be, visszatekintéssel a kezdetekig. Ekkor volt Lopez Oscar-díj várományos és társ-fellépő a Super Bowl half time show-ján.