Még nem regisztráltam

Kult

Csacska angyal, Betty, a csúnya lány, Első csók – sorozatok, amik miatt siettünk haza suli után

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Ha elég idős vagy ahhoz, hogy emlékezz az internet és a streamingszolgáltatók előtti időkre, akkor tuti, hogy legalább egyet néztél az alábbi sorozatok közül.

Neked melyik volt a kedvenc sorozatod?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

9 szavazat.

Csacska angyal

A 2004-ben indult sorozat igazán fiatalos, színes és vidám volt, rengeteg dallal, amik aztán slágerek is lettek a főszereplő előadásában. A modern Hamupipőke-történet két évadon át szórakoztatta a nézőket.

Édes dundi Valentina

A 2004-ben indult sorozat főszereplője egy dundi lány, Valentina volt, akinek sok nehézségen kellett keresztül mennie, mire megkaphatta jogos örökségét, és Orestes szerelmét. Természetesen a sorozat végére le is fogyott.

Soñadoras - Szerelmes álmodozók

Az 1998-as szappanopera tele volt szerelemmel és intrikával. A története hat fiatalról szólt. Kiemelt szerepet kaptak a különböző drog- és az alkoholproblémák is.

Vad Angyal

Az egyik legnagyobb klasszikust és közönségkedvencet 2000-ben kezdték vetíteni Magyarországon. Onnantól kezdve megállíthatatlanul dübörgött a Natalia Oreiro-láz. Sokan annyira lelkesek voltak, hogy még az övéhez hasonló háromszög-frufrut is vágattak maguknak.

Betty, a csúnya lány

Igazi klasszikus: a csúnya, de okos lány beleszeret a gazdag főnökébe, akivel természetesen csak akkor teljesedik be a kapcsolatuk, amikor a lány megszépül. A tipikus történet 1999-ben még kevésbé volt agyonrágott csont, így képernyőhöz szögezett mindannyiunkat.

Paula és Paulina

Az 1999-ben induló mexikói sorozatban Gabriela Spanic játszotta Paulát és Paulinát, tehát a jó és gonosz ikertestvért is.

Esmeralda

A nálunk 1998-ban indult sorozat főszereplőjének, Esmeraldának, a vak lánynak egy emberként szurkolt az ország, hogy visszanyerje a látását és hogy egymásra találjanak José Armandóval. Spoiler: mindkettő összejött.

Első csók

Az 1991-ben kezdődő francia sorozat a Girard család kisebbik lánya, Justine, és azt őt körülvevők szerelmi életéről szólt. A nagy sikerre való tekintettel folytatást is kapott; A második csók a karakterek egyetemi éveire koncentrált.

Rosalinda, Marimar, María

A három sorozatban egy a közös, mert amúgy a történetükre senki se nagyon emlékszik (természetesen kivéve guberálós María karakterét): a főszereplő, Thalia, aki egyébként maga énekelte a főcímdalokat is.

Szerelmek Saint Tropez-ban

A francia sorozat 1996 és 2008 között ment. A történet a három lány életéről és szerelmeikről szólt, akik Saint-Tropez-ban, a Francia Riviérán éltek. Az események középpontjában a tengerparti plázs állt, ahol a lányok minden évben töltötték a nyarat.

Hélene és a fiúk

A sorozat 1992-ben indult, és Az első csókban megismert Justine nővéréről, Hélène-ről és az ő barátairól szólt.

A homok titkai

A lista legkorábbi, 1993-as sorozatában a visszatérő jó és rossz iker tematikáján túl egyetlen karakterre emlékszünk a mai napig, és ő a holdkóros Tonho, akinek fő elfoglaltsága a homokszobrok készítése volt.