Még nem regisztráltam

Kult

Holiday, Igazából szerelem, Az utolsó vakáció – a legjobb romkomok karácsonyra

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Az ünnepi szezonban nincs is jobb módja annak, hogy fokozzuk a karácsonyi hangulatot, mint hogy megnézünk a kanapén néhány kiváló romantikus vígjátékot. Szívmelengető pillanatok, humor és egy kis ünnepi csillogás – még a legnagyobb grincsek is megenyhülnek ezektől.

Neked melyik ezek közül a kedvenc filmed?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

14 szavazat.

Igazából szerelem

A történet több szálon fut, de mind kapcsolódik a szerelemhez. A sztori Londonban játszódik – többek között Hugh Grant, Colin Firth és Emma Thompson főszereplésével.

Múlt karácsony

Kate (Emilia Clarke) egy karácsonyi boltban manóként dolgozik. Belebotlik a jóképű Tomba (Henry Golding), aki elhatározza, hogy meghódítja a karácsony-gyűlölő nőt.

Holiday

Két nő (Cameron Diaz és Kate Winslet) sorsszerű év végi lakáscseréjéből indul a történet, ami több meglepetést tartogat nekik, mint azt remélni merték.

Karácsonyi cserebere

Egy chicagói cukrász (Vanessa Hudgens) találkozik egy jövendőbeli hercegnővel, akivel kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Úgy döntenek, hogy egy időre helyet cserélnek.

Bridget Jones naplója

Renée Zellweger keserédes romantikus vígjátéka igazi ünnepi klasszikus, nem maradunk vidám és kínos pillanatok nélkül.

Alkalmi randevú

Emma Roberts és Luke Bracey karakterei megelégelik, hogy egyedül töltik a karácsonyt, így megegyeznek, hogy eljátsszák egymás partnereit a következő év ünnepei alkalmával.

Négy karácsony

A fiatal pár (Reese Witherspoon és Vince Vaughn) kerüli a karácsonyi ünnepségeket, így most is szeretnék megúszni az ünneppel járó káoszt és tortúrát. Végül azonban kénytelenek elmenni szüleikhez, ám mivel mind elváltak, a fiataloknak összesen négy karácsonyi látogatást kell letudniuk.

Kőkemény család

Everett (Dermot Mulroney), a család kedvenc fia az ünnepek alkalmából hazaviszi bemutatni kedvesét, Meredith-et (Sarah Jessica Parker), akinek a Stone család kicsit sem könnyíti meg a dolgát. Meredith  felveszi a kesztyűt és erősítésként húgát is meghívja.

Túlélni a karácsonyt

Drew (Ben Affleck) családot bérel magának karácsonyra, mert nem szeretné újra egyedül tölteni a szeretet ünnepét. Persze minden a feje tetejére áll, ahogy az lenni szokott.

Az utolsó vakáció

Georgia (Queen Latifah) a lehető legrosszabb hírt kapja orvosától: gyógyíthatatlan betegsége van és már csak néhány hete van hátra. Úgy dönt, hogy önfeledten várja a véget és feléli eddig félre tett pénzét.