Még nem regisztráltam

Kult

Így jártam anyátokkal, Jóbarátok, Szexoktatás – sorozatok barátságokról

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Iskolásként, sőt, még felnőttként is vannak olyan nehéz élethelyzetek, amikkel sokkal jobban meg tudunk küzdeni, ha mellettünk vannak a barátaink. Az alábbi sorozatokban a barátság nem csupán egy témakör, hanem egy egész történetfonál, ami összeköti a karaktereket és formálja a cselekményt.

Neked melyik a kedvenced közülük?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

13 szavazat.

Jóbarátok

Igazi klasszikus, amit évente újra lehet nézni. Tízévados szitkom Monica, Rachel, Pheobe, Ross, Joey, Chandler kalandos és felettébb szórakoztató mindennapjairól.

Dokik

Sok kórházas sorozat volt az elmúlt években, de a Dokik valami mást adott: baráti kapcsolatokat, szerelmeket tálalt nagyon vicces köntösben.

Így jártam anyátokkal

A történet főszereplője és narrátora Ted, a New York-i építész. Az ő és barátai nem mindennapi, vagy éppen nagyon is tipikus szerelmi botlásait követhetjük nyomon, amikről 2030-ban mesél gyerekeinek. Többek között arra is fény derül a kilencedik évad végén, hogy Ted hogyan találkozott élete párjával.

Szex és New York

Négy igazi metropolita hölgy életét mutatja be New Yorkban. A show sikere leginkább az erős karakterekben, a szellemes párbeszédekben és a divatteremtő ruhákban rejlett.

Hazug csajok társasága

Igazi tinidráma, ami öt barátnő gimis éveiben játszódik. A csajcsapat széthullik, amikor vezető tagjuk eltűnik, de egy évvel később újra összehozza őket egy rejtélyes sms-ező.

Agymenők

Sorozat kockákról nem csak kockáknak. Négy tudósról szól, az ő szomszédságukba költözik be egy szőke bombázó.

Édes magnóliák

Sherryl Woods Édes magnóliák című könyve alapján készült drámasorozat, ami a Serenity nevű kisvárosban élő Maddie, Helen és Dana Sue baráti hármasáról szól. Támaszt nyújtanak egymásnak a párkapcsolat, család és karrier közötti egyensúlyozásban.

Szexoktatás

Szókimondó, bevállalós tinivígjáték, melyben Otis középsulis éveit követhetjük nyomon. A főszereplő srác édeanyja szexuálterapeuta, ami alapból sok furcsa szituációt okoz, például azt, hogy Otis maga is önkéntesen praktizálni kezd.

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok

Katherine Heigl és Sarah Chalke alakítja a két barátnőt, akik életének minden jó és kevésbé vidám pillanatát végigkövethetjük tinikoruktól kezdve egészen negyvenes éveikig. A sorozat Kristin Hannah könyve alapján készült.

Valeria

A sorozat a magával ragadó spanyol életérzés közvetítésén túl négy barátnő mindennapjait is bemutatja. Tele van csajos humorral, titkokkal, féltékenységgel, hétköznapi szerelmi vívódásokkal.