Még nem regisztráltam

Kult

Jurassic Park, Mission: Impossible, Ocean’s Eleven – folytatásos filmek esős hétvégékre

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Megérkezett az ősz és magával hozta az esős hétvégéket, amikor nehéz mit kezdenünk magunkkal. Ha be vagy zárva a négy fal közé és nincs semmi ötleted, érdemes az időt filmnézéssel tölteni. Egy több részes film ilyenkor jó választás, mert rögtön egész hétvégére leköthet.

Melyik a kedvenced az alábbiak közül?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

10 szavazat.

Ocean's Eleven

Igazi amerikai tolvajfilm parádés szereposztással, négy részen át.

Die Hard

John McClane (Bruce Willis) az iszákos, káromkodós, szétszórt nyomozó vonakodva ugyan, de beleáll a hős szerepbe és kiiktatja a rossz fiúkat – mindezt öt részen át.

Mission: Impossible

Már csak a cím elolvasása után elindul a film zenéje a fejünkben… Ethan Hunt IMF-ügynök izgalmas akciójelenetein rághatjuk tövig a körmünket, ráadásul Tom Cruise híres arról, hogy ő maga végzi el a piszkos munkát is, azaz nem használ sem dublőrt, sem kaszkadőrt.

Indiana Jones

Igazi ötrészes klasszikus Harrison Ford főszereplésével. Nem véletlenül nyert el négy Oscar-díjat a A frigyláda fosztogatói című rész.

Halálos fegyver

A két rendőrőrmester, Martin (Mel Gibson) és Roger (Danny Glover) civakodással fűszerezett nyomozásán izgulhatunk négy részen át. A 80-as évek klasszikusa.

Vasember

A Marvel-moziuniverzum első filmje, ami természetesen nem maradt folytatás nélkül. Rendkívül látványos, néhol humoros hollywoodi kasszasiker.

Terminátor

James Cameron 1984-es mesterműve Arnold Schwarzenegger főszereplésével abszolút alapmű. A mesterséges intelligenciájú számítógépek fellázadnak az emberiség ellen és harcuk hat részen át zajlik.

Feláldozhatók

Sylvester Stallone írta és rendezte az immár négy részes akciófilmet, amibe többek között olyan nagyágyú kollégákat kért fel saját maga mellé, mint Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Jet Li vagy Mickey Rourke.

A Karib-tenger kalózai

A már húsz éves kaland-vígjáték fantasztikus zenével, látvánnyal, színészgárdával szórakoztat öt részen keresztül. Johnny Depp Oscar-jelölést is kapott Sparrow kapitány alakításáért.

Jurassic Park

Steven Spielberg tudományos-fantasztikus kalandfilm trilógiáját minden korosztály kedveli. Ha túl korán végeznénk a filmekkel, akkor a Jurassic World további részein is izgulhatunk.