Még nem regisztráltam

Az autóversenyző, a kreatív, a bulizó – tipikus magyar sofőrök, akikkel az utakon találkozhatunk
A legjobb autók a hétköznapokra

A legjobb autók a hétköznapokra

Egyelőre az autóipar legmodernebb termékei, a villanyautók drágák. Az új technológia, a nagy akkumulátor komoly összeget emészt fel. Sokan nem engedhetik meg maguknak, másokat pedig a nem kellően fejlett infrastruktúra riaszthat el. Ezért van is igény a hagyományos autókra még. Itt vannak az elmúlt időszak belsőégésű motorral szerelt újdonságai.

Vezess.hu
Vezess.hu
A legújabb villanyautók

A legújabb villanyautók

15 éve még a hibridek is űrhajónak tűntek, ma pedig már általánosan velünk vannak. Eközben egyre több a villanyautó is. Az Európai Unió tervei szerint 2035-től már csak villanyautókat lehet majd értékesíteni mifelénk, így aki új autót akar – egy-két kivételtől eltekintve – elektromos hajtásút kap. Összegyűjtöttük nektek az elmúlt időszak legújabb villanyautóit, amelyek közel hozzák az autózás jövőjét.

Vezess.hu
Vezess.hu
A legmenőbb luxusautók

A legmenőbb luxusautók

Ferrari, Aston Martin, Rolls-Royce – a legtöbb ember számára elérhetetlen álomautók, nem elsősorban a limitált gyártási darabszámuk, de sokkal inkább az exkluzivitáshoz  kapcsolódó kiemelkedően magas áruk miatt. Csodálatos formaterv, kiemelkedő műszaki megoldások, elsőrangú dinamika. Ezek a modellek jelenti az autózás csúcsát. Összegyűjtöttük az elmúlt időszak különlegességeit.

Vezess.hu
Vezess.hu