Még nem regisztráltam

Csigák, rovarok, kakashere – a legbizarrabb dolgok, amiket megeszünk
Lángos, hekk, görögdinnye – ételek, amiket leginkább nyáron eszünk
Csoki, vanília, puncs – az oreós fagyik előtt is volt élet, de melyik a legfinomabb?
Hús, alkohol, kávé, só – miről mondanál le, ha holnaptól az egyiket nem fogyaszthatnád többé?
Bulgur, kuszkusz, hajdina – egészséges köretek kenyér, rizs és krumpli helyett
Tiramisu, carbonara – ételek, melyeknek jó eséllyel rosszul tudjuk a receptjét

Tiramisu, carbonara – ételek, melyeknek jó eséllyel rosszul tudjuk a receptjét

A világon rengeteg recept létezik, az idők folyamán pedig változnak is sokszor. Másrészt a globalizmus korában már nemcsak a saját és esetleg a szomszédos konyha ételeit eszik az emberek, hanem például simán ehetünk Magyarországon akár japán, chilei, kenyai ételt is. Ennek is folyománya, hogy az ételek receptjébe olyan hozzávalók is kerülnek, amelyeket eredetileg nem tartalmaznak. Ilyen példákat szedett össze a Tasteatlas.com, ezek közül szemezgetünk.

Schultz Antal
Schultz Antal
Alma, dió, sütőtök, fahéj – ízek, amikről rögtön az ősz jut eszünkbe
Ismert nemzeti konyhák

Ismert nemzeti konyhák

Ahány ember, annyi féle ízlés, de mégis mit szeretünk mi magyarok? Ragaszkodunk a saját konyhánkhoz, vagy egyre kísérletezőbb kedvűek vagyunk?

Zádori Viktória
Zádori Viktória