Még nem regisztráltam

Bulvár

Kellemetlen fricska, zűr a ringben, bevont jogsi – 2023 legnagyobb bulvárbotrányai

Grósz Petra
Grósz Petra

2023-ban is akadtak olyan történések a hazai celebvilágban, melyre felkapták fejüket a magyar olvasók. Celebfronton voltak megcsalások, történtek szakítások, de nem volt hiány közösségi médiás üzengetésekből sem. Listánkban összegyűjtöttük a 2023-as év legnagyobb visszhangot kiváltó bulvárbotrányait.

Szerinted melyik sztori volt a legmeghökkentőbb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

9 szavazat.
Szajki Bálint / 24.hu

A nagy Tóth Gabi-sztori

Tóth Gabi nevéhez igen sok történet kapcsolódott 2023-ban, amik nagy érdeklődésre adtak okot. Krausz Gáborral augusztusban jelentették be, hogy a házasságuknak vége.

Az énekesnő Papp Máté Bencével novemberben a Sztárban Sztár leszek! színpadán vállalta fel kapcsolatát.

Balogh László / RTL

Istenes Bence vs. Rácz Jenő

Heteken át lázban tartotta az internetezőket Rácz Jenő és Istenes Bence csörtéje, amit a Sztárbox ringjében igyekeztek lezárni: a meccset pontozással nyerte a séf, később Istenes nem volt hajlandó kezet fogni Ráczcal, és a ringen kívül tovább üzengetett a szerinte elfogadhatatlan végeredmény miatt.

TV2

Gajdos Tamás késései

Gajdos Tamással néhány évvel korábban bontott először szerződést az ATV, miután elfeledkezett arról, hogy egy kollégáját helyettesítve neki kellett volna vezetnie az aznapi hírműsort. A műsorvezető később visszatért a csatornához, a nyáron viszont ismét problémája akadt az idővel: novemberben megint hasonló eset történt, akkor már közös megegyezéssel távoznia kellett az ATV hírműsoraiból.

RTL és TV2

A Gáspár család és Curtis esete

Curtis és a Gáspár-házaspár októberben feszültek nyilvánosan egymásnak, nem sokkal azután, hogy a showman és családja ellátogattak egy Fradi-meccsre, ahol a szurkolók kórusban kezdték el szidalmazni Gáspárékat.

Az Újpest-szurkoló Curtis mindezek után az Instagram-oldalán jelentette ki, hogy szerinte Gáspár Győző egy „előre kitervelt nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló, ahogy sokan mások is”.

TV2

Zalatnay Sarolta és a konyakmeggy

Zalatnay Sarolta áprilisban árulta el egy interjúban, hogy 2022 februárjában bevonták a jogosítványát. Egy alkalommal az éjszakai órákban futott bele közúti ellenőrzésbe, mely során a rendőrök Budapesten állítgattak meg a sofőröket, hogy szondát fújassanak velük. Az eszköz jelzett az énekesnőnél, ezért eljárás indult ellene. A miértekkel kapcsolatban azt mondta: megevett néhány szem konyakmeggyet.

TV2

Tóth Andi és Marics Peti szakítása

2023 tavaszán Tóth Andi és Marics Peti még párként vágtak neki a Sztárban Sztár forgatásának. Tóth Andi később több pletykát követően elárulta: szakítottak. Viszont fontosnak tartotta tisztázni a történet rá eső részét is: azt mondta, Marics a kérése ellenére megnehezítette számára az utolsó forgatásokat, hozzátette továbbá, hogy ő volt az, aki kimondta a szakítást.

TV2

Kucsera Gábor félrelépése

Tápai Szabina tavaly februárban állt nyilvánosság elé azzal, hogy Kucsera Gáborral véget ért a házasságuk: mint mondta, megcsalás is történt.

Utóbbi a történtekkel kapcsolatban úgy nyilatkozott, megtépázta a szóban forgó időszak és a médiában kialakult helyzet, amit szeretett volna elkerülni. Az egykori kajakos nem sokkal a válás után az Ázsia Expresszben próbált szerencsét, amit meg is nyertek Tóth Dáviddal.

Mohos Márton / 24.hu

Fluor Tomi díjátadós kritikája

2023-ban is kiosztásra kerültek a Petőfi Zenei Díjak. A győztesek listáját nézve többekben felvetődött, hogy az elismeréseket politikai preferenciák alapján oszthatták ki, a díjazottak közt ugyanis nem igazán lehetett olyan előadókat találni, akik valóban ott lennének fiatal közönség térképén. Fluor Tomi a díjátadót követő napon a következő sorokat posztolta a Twitteren:

„Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad és bizonyít úgy igaziból is. mert az sajni demokratikus és liberális.”