Még nem regisztráltam

Bulvár

Tévédobálás az erkélyről, Buksi szökése, teknősbékás táska – a Győzike Show legemlékezetesebb pillanatai

Csontos Kata
Csontos Kata

Gáspárék címen újabb reality indul Gáspár Győzőről és családjáról a TV2-n. A 2005 és 2010 között az RTL Klubon futó, rekordnézettséget hozó Győzike Show a magyar televíziózás egyik legemlékezetesebb és legmegosztóbb műsora. Az eredetileg nyolc részesre tervezett show népszerűségét mutatja, hogy végül több tucat epizód készült belőle. Ez idő alatt a showman és felesége, Bea asszony, valamint a kamerák előtt felnövő lányaik, Evelin és Virág sok-sok balhéba keveredtek – bár utólag kiderült, hogy ezek nagy része megrendezett volt.

Neked melyik a kedvenc Győzike Show-jeleneted?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy dratg&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

5 szavazat.

Győzike ledobja a TV-t

Az egyik részben Gáspár Győző egy riportot nézett a tévében, amiben testvére, Gáspár Zsolti szerepelt. A látottaktól olyan ideges lett, hogy dühében lehajította a balkonról a készüléket.

Buksi bepisil az autóba

Győzike Show szereplői között volt a család Buksi nevű kutyája, aki sok bosszúságot okozott gazdáinak, főleg azzal, hogy több alkalommal is olyan helyre vizelt, ahová nem kellett volna.

Miatyánk Buksiért

Buksi kutyának szokása volt elszökni. Egy alkalommal, mikor előkerült, Gáspár Győző ikonikussá vált zebramintás köntösében azt mondta neki: mondjon egy Miatyánkot, ha még egyszer így viselkedik. A családfő évekkel később beismerte: az az egy adás volt igazi, amikor az állat elpusztult.

Bea leönti Győzőt

Új autóval állított haza Gáspár Győző, amire neje (az előző kocsi állítólagos összetörője) úgy reagált, hogy egy vödör felmosóvízzel leöntötte őt az erkélyről.

Tányértörés étel hiányában

„Arra nem vagy képes, hogy adjál nekem enni?” – kérdezte feleségétől a látszólag dühkezelési problémákkal küzdő címszereplő egyszer, majd az étkezőbe ment, ahol a földhöz vágott egy tányért és pár poharat.

Győzike a paintball pályán

Gáspár Győző paintballozni is elment a családi realityben, de ott sem hazudtolta meg önmagát: feltartott kézzel ordította, hogy megadja magát.

Bea titkos hódolója

Gáspár Beának valaki virágcsokrot küldött, ami pont elég indok volt, hogy férje ordibáljon egy sort.

Győzike nem akar síelni

Rendes cigány család nem jár síelni, legalábbis Gáspár Győző szerint. Nem is volt hajlandó elmenni, arra hivatkozva, hogy rokonságból sem megy senki, csak az „olaszok” és a „spanyolok”.

Zsolti teknősbékás táskája

Gáspár Zsoltit a reptéren kérte számon zöld teknősös bőröndjével kapcsolatban a testvére. Győzike szerint Zsolti táskái nem hogy divatosak, egyenesen cikik voltak.

Pánik a hajón

Gáspár Győző szokásához híven a tengeren hánykolódva is ordibált, noha családja többi tagja sem viselte túl jól a hajóutat.