Még nem regisztráltam

Bulvár

Mazsi, Fecsó, Csuti – celebek, akik a párjaik révén váltak híressé

Csontos Kata
Csontos Kata

Magyarországon nem feltétlen egyéni teljesítményhez kötött a híressé válás, számos olyan példát tudunk felhozni, amikor valaki oldalágon lett széles körben ismert – vagyis amiatt, mert valakinek a valakije. Mutatjuk a belterjes magyar celebvilág azon szereplőit, akik (hajdani) párjuk miatt lettek híresek.

Szerinted melyikük vitte legtöbbre közülük?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy dratg&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

10 szavazat.

Vajna Tímea

Még Palácsik Tímea néven lett ismert, amikor Damu Rolanddal élt együtt. Később Andy Vajna felesége lett, házasságuknak csak a filmproducer halála vetett véget. 2023 végén újra férjhez ment, neve azóta hivatalosan Palácsik-Ráthonyi Tímea. Élete alakulását azóta is rengetegen nyomon követik, Instagramon 2,3 millió követője van.

Érdemes megemlíteni, hogy húga, Palácsik Lilla viszont miatta lett ismert, sőt, Palácsik férje, Visváder Tamás is így, oldalágon lett celeb.

Hódi Pamela

Hódi Pamela ma több mint 600 ezer Instagram-követővel rendelkező influenszer, de ehhez az kellett, hogy több mint tíz évvel ezelőtt Berki Krisztián párjaként ismerje meg őt az ország. Több tévéműsorban is feltűntek együtt, kapcsolatuk 2017-ben ért véget. Rá egy évre Hódi már Tóth Bencével volt, akivel később a Nyerő Páros 6. évadában szerepeltek. Ezzel Tóth Bence másodfokon vált a celebvilág részévé.

Berki Mazsi

Berki Mazsi a második olyan nő volt (Hódi Pamela után), aki azáltal vált ismert, nagy követőtáborral bíró influenszerré, hogy összejött Berki Krisztiánnal. Annak idején még kislányuk születését is online közvetítették azoknak, akik hajlandók voltak azért fizetni. Férje 2022-ben bekövetkezett halála óta Berki Mazsi látható volt többek között a Dancing with the Starsban és a Sztárboxban.

Járai Kíra

Noha majd’ húsz éve házasok Járai MátévalJárai Kíra a 2020-as Nyerő Páros miatt került reflektorfénybe, ahol nagy port kavart, hogy férjével felvállalták: nyitott házasságban élnek. A civil foglalkozását tekintve szinkronrendezőként tevékenykedő nőt már egyedül is hívják műsorokba,  többi között a Sztárboxban is ringbe szállt.

Rácz-Gyuricza Dóra

Bár Gyuricza Dóra A Konyhafőnök versenyzőjeként tűnt fel a színen, aligha maradt volna ilyen sokáig a felszínen, ha a forgatás során nem ismerkedik össze a zsűriben helyet foglaló Rácz Jenő séffel. Azóta összeházasodtak és született egy kislányuk, Gyuricza pedig jelenleg az anyaság mellett főleg influenszerkedéssel foglalkozik.

Frohner Fecó

Frohner Fecó Kárpáti Rebeka oldalán tűnt fel a 2021-es Nyerő Párosban, ahol annyira megkedvelték a tévénézők, hogy a színésznővel való szakítása után a fodrászként dolgozó férfi önálló karriert épített a médiában. Celeb vagyok, ments ki innen!CelebrandiSztárbox – ez csak néhány műsor, amiben Frohner felbukkant az elmúlt években.

Lukács Miki

Nyerő Páros több oldalági celebet is kitermelt, közéjük tartozik Lukács MikiPeller Anna egykori férje. Miután megnyerték a celebpáros vetélkedő első évadát, évekig vezették együtt a Reggelit. Válásukra 2023-ban került sor, de utána is jó kapcsolatban maradtak: rengeteg közös programot csinálnak közös lányukkal, és Lukács még ahhoz is engedélyt kért exnejétől, hogy szerepelhessen a Celebrandiban.

Hajmásy Péter

Hajmásy Péter duplázott, ugyanis a közönség Weisz Fanni férjeként ismerte meg, most pedig már Nádai Anikó párja. Ráadásul mindkettőjükkel szerepelt páros vetélkedőben: Weisszel A legbátrabb párosban (2018), Nádaival pedig a Nyerő Párosban (2021).

Szabó András Csuti

Kulcsár Edina pasijaként lett ismert Szabó András Csuti, aki sosem szerette, ha azt mondták, egykori barátnője tette őt híressé. Ez a kapcsolat 2022-ben ért véget, Csuti azóta egyéniben nyomul a média világában, és szerelmi élete alakulását sem hallgatja el a nagy nyilvánosság előtt.

Érdekesség, hogy Kulcsár a válásuk után G.w.M-mel jött össze, akinek hírnév szempontjából szintén jól jött, hogy az egykori Miss World Hungary-győztes párja lett.

Szegedi Fecsó

Annak idején Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének párjaként lett híres. 2018-ban fiuk születése után összeházasodtak és megnyerték a Nyerő Páros második évadát. Egy évre rá szakítottak, majd elváltak, Szegedi Fecsó azonban ezzel nem ment a süllyesztőbe. Szólóban is több tévéműsorban szerepelt azóta, önmagára „hobbicelebként” hivatkozik. Jelenlegi párja Géczi Bea, a velük kapcsolatos hírekről is rendre beszámol a bulvársajtó.