Még nem regisztráltam

Bulvár

Gelencsér Timi, Marics Peti, Kasza Tibi – műsorvezetők, akiket eredetileg más szerepben ismertünk meg

Csontos Kata
Csontos Kata

„Teljesen más készségek kellenek ma, mint évtizedekkel ezelőtt. Jóképű legyen, beszédképes, és higgye azt magáról, hogy mulatságos − ezek számítanak leginkább” – mondta a mai tévésekről Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, riporter, a Magyar Televízió örökös tagja. Valóban úgy tűnik, hogy mára kibővült a szakma, az utóbbi években számos színész, zenész, valóságshow-szereplő, szépségkirálynő vált a kereskedelmi tévécsatornák műsorvezetőjévé, de a köztévén is találni erre példát.

Szerinted melyikük a legjobb műsorvezető?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

8 szavazat.

Liptai Claudia

1998 óta tevékenykedik műsorvezetőként (is) Liptai Claudia színésznő. Till Attilával együtt az egyik legjobb tévés párosnak tartják őket, a TV2-n együtt vezették többek között a Big Brothert, Megasztárt és A nagy duettet is.

Majka

Majka az első ValóVilágban tűnt fel 2002-ben, majd rapkarrierbe kezdett. Először a Cool TV-n, majd a Viasat 3 csatornán vezetett műsort. 2008-tól tizenöt éven át volt a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője, de 2023 végén visszatért az RTL-re, ahol X-Faktor mentor lesz.

Stohl András

Stohl András talán az elsők között volt, akik annak idején a színpadi munkák mellett tévés szerepléseket is elvállalt. Az elmúlt húsz évben vezette egyebek mellett a Reggelit, a ValóVilágot, a Dancing with the Starst, A Nagy Ő-t és a Párharcot.

Kasza Tibi

Bár mára a TV2 egyik vezető arca lett, először a Crystal zenekar frontembereként futott be. A zenekar 2010-ben feloszlott, ezt követően Kasza Tibi a szólókarrierjére koncentrált, de hamarosan a tévénél kötött ki. Önálló showműsora volt Kasza! címen, mostanában pedig leginkább a Szerencsekerékben lehet látni, de ő lesz a húsz év után visszatérő Kísértés műsorvezetője is.

Lékai-Kiss Ramóna

A Barátok közt egykori színésznője 2017 óta lát el műsorvezetői feladatokat a tévében. Az RTL-en kezdte (X-FaktorReggeli), majd átment a TV2-höz, ahol jelenleg ő a Dancing with the Stars házigazdája, de A Nagy Ő-t is vezette már, miközben folyamatosan dolgozik színészként is.

Freddie

Az énekes Freddie azután lett az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának műsorvezetője, hogy megnyerte a 2016-os versenyt, majd ezt a feladatot A Dal című tehetségkutatóban is ellátta. Emellett a köztévé SzerencseSzombat című műsorát is ő vezeti, itt társa egy ideig a szintén énekesnőként megismert Lola volt.

Szabó Zsófi

Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész lányaként Szabó Zsófi többször beszélt arról, hogy egész életében színésznőnek készült, kamaszkorában mégis a lovaglást választotta, amíg a TV2 fel nem kereste egy szereppel a Jóban Rosszban című sorozatban, amire igent mondott. Epizódszerepeket azóta is vállal, de az elmúlt években inkább műsorvezetőként aktív. Azon kevesek közé tartozik, akik az RTL és a TV2 reggeli műsorában is dolgoztak.

Puskás-Dallos Peti

A Megasztár 3. szériájában megismert énekes a zenélés mellett évek óta vállal színészi munkákat és tévés szerepléseket is. Műsorvezetőként a ValóVilágért felel, de a LEGO Masters és Celebrandi is az ő nevéhez fűződik.

Nádai Anikó

2010-ben VV Anikóként ismerhették meg szélesebb körben a tévénézők Nádai Anikót a ValóVilág negyedik szériájában. A következő évadban már a valóságshow háttérműsorát, a BeleValóVilágot vezette, a VV 8-nak pedig már fő műsorvezetője volt. Egy időben saját nevével fémjelzett talkshow-ja is volt, valamint ő a Házasodna a gazda és a Reggeli egyik házigazdája is.

Gelencsér Tímea

2016-ban ő nyerte a Miss World Hungaryt, és a washingtoni világversenyen képviselte hazánkat, ahol bekerült a legszebb 20 lány közé. Később sportos műsorokban kapott szerepet: az Exatlon Hungary első évadában még versenyzett, a másodikban már riporterkedett. A Dancing with the Stars esetén is hasonló történt: az első szériát megnyerte, a második és a harmadik évadban a háttérműsort vezette. 2024-ben a TV2-től az RTL-hez igazolt.

Ember Márk

Ember Márk 2024 tavaszán csatlakozott a Reggeli műsorvezetői csapatához. Ezzel a jelenleg szabadúszó színész olyan pályatársai nyomdokába lépett, mint például Miller Dávid és Járai Máté, vagy évekkel korábban Stohl András és Csonka András, akik mind vezették az RTL reggeli műsorát hosszabb-rövidebb ideig.

Marics Peti

A VALMAR együttes énekese 2024-ben kapott lehetőséget, hogy műsorvezetőként debütáljon a TV2-n, a megújult Zsákbamacskában. Hozzá hasonlóan Pető Brúnó és T. Danny is a zenei karrierjük mellett vállalták el a házigazda szerepét a vetélkedőben.