Még nem regisztráltam

Bulvár

Szerencsekerék, Activity, The Voice – tévéműsorok, amiknek megadatott a másodvirágzás

Csontos Kata
Csontos Kata

Számos műsor több év kihagyás után, kisebb-nagyobb változtatásokkal újra képernyőre került.

Szerinted melyik műsorokat volt jó ötlet feléleszteni?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

8 szavazat.
Az Áll az alku a TV2 egyik TV-vetélkedője. Műsorvezetője, Gundel Takács Gábor. Fotó: TV2, Image: 353819042, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Áll az alku

Eredetileg 2004-től futott a TV2-n a vetélkedőműsor Gundel Takács Gábor vezetésével. Háromévnyi szünet után Kovács Áron átvette tőle a házigazda szerepét egy évre, majd 7 esztendő múlva Gundel Takács visszatért. A legutóbbi epizód 2019-ben ment le a tévében, de idén elvileg ismét műsorra kerül új részekkel.

Július 19-től megújult formában kerül képernyőre minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék a TV2-n. A műsorvezető Kasza Tibi várja majd a játékosokat és a nézőket, segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány pedig Sydney van den Bosch lesz majd. Fotó: TV2, Image: 620122175, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Szerencsekerék

Ha van műsor, amit nem kell bemutatni a magyar tévénézőknek, az a Szerencsekerék. Először a Magyar Televízió tűzte műsorra (1993-1997), ezt követően 2001-ig, illetve 2021-től a TV2-n fut, 2011 és 2012 között pedig a Story4-en volt látható. Az első két évtizedben Klausmann Viktor volt a vetélkedő biztos pontja, a pár évvel ezelőtti visszatérés óta pedig Kasza Tibi a műsorvezető.

A Széchenyi Pálmaházban tartották a TV2-ön futó Éden Hotel harmadik szériájának sajtótájékoztatóját.  /sajtótájékoztató/, Image: 222019513, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Éden Hotel

Az Éden Hotel Horváth Éva által vezetett első két évadát a Viasat3 sugározta 2011-től, a harmadik a TV2-n futott 2015-ben, ennek Berki Krisztián volt a házigazdája. 2023-ban a reality az RTL fizetős streamingfelületén tér vissza, műsorvezetői szerepben Miller Dávidot láthatjuk majd.

Közel 30 év után kimagasló sikerrel tért vissza a Zsákbamacska. Adásképek. Fotó: TV2, Image: 770080611, Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Zsákbamacska

Először a Magyar Televízión ment a Zsákbamacska, melyben a játékos színes borítékok közül választ, amik mindenfelé nyereményt rejtenek – bútort, játékot, egyéb kisebb tárgyat, utazást vagy egy fekete plüssmacskát. Rózsa György volt először a műsor házigazdája 1994-1995-ben; 2023-tól pedig megújult formában a TV2-n megy a vetélkedő, Majka és Pápai Joci vezetésével.

Celeb vagyok, ments ki innen!

A műsor lényege, hogy híres embereket küldenek a dzsungelbe, ahol a celebeknek maguknak kell megszerezniük az élelmet, feladatokat kell végrehajtaniuk, és persze túl kell élniük. A nézők szavazással döntenek arról, hogy kinek milyen feladatot kell végrehajtania, és hogy ki lesz a dzsungel királya illetve királynője. Eddig összesen hat évad készült belőle az RTL-en, de ezek sugárzása között 3-6 év is eltelt.

Activity

Az Activitynek eddig négy változata ment a hazai tévécsatornákon. Az első 2001 és 2008 között futott a TV2-n, a műsorvezető eleinte Szulák Andrea volt. 2016-ban bejelentették, hogy visszatér a műsor a Super TV2-re Extrém Activity néven, Liptai Claudia műsorvezetésével. A műsor harmadik változatát 2021-ben mutatta be a LifeTV. A legutóbbi, negyedik változat 2023-as, az RTL-en futó műsort minden adásban más vezeti.

The Voice

A tehetségkutató műsor első évada a TV2-n volt látható 2012-től, ez végül Pál Dénes győzelmével végződött. Az első széria befejezése után sokáig úgy tűnt, hogy lesz második évad is, de a csatorna végül lemondott róla. Több mint tíz év kihagyás után, 2023 őszén már az RTL-en tér vissza a műsor, a zsűriben pedig Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel foglalnak helyet.

Survivor

A túlélőshow, amiben a játékosok egy egzotikus szigeten küzdenek meg különböző ügyességi feladatokban, miközben ki vannak téve a természet viszontagságainak, 2003-ban került először képernyőre. Két évad után a műsor 13 éves pihenőre ment. 2017-ben tért vissza, azóta lement még három évad, és az RTL már berendelte a hatodikat is.

A Nagy Ő

Noszály Sándor, Molnár Anikó és Gyursánszky Gábor párkeresését 2003-2004 folyamán gyors egymásutánban láthatták a TV2 nézői. Aztán hosszabb szünet következett, a negyedik évad 2021-ben indult, ebben Tóth Dávid osztogatta a rózsákat. Őt egy évvel később Árpa Attila követte, a soron következő évadban pedig Jákob Zoltán keresi majd a szerelmet.

Házasság első látásra

Ez az a műsor, ahol a szereplők nem a klasszikus jelentkezés-ismerkedés-randi-párválasztás idővonalon haladnak, hanem arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, egy szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak. Az első évadot az RTL mutatta be 2017-ben, a másodikat 2023-ban a TV2 sugározza.