Még nem regisztráltam

Bulvár

Taylor Swift, Dua Lipa, Paris Hilton – a 2024-es Grammy-díjátadó legjobban öltözött sztárjai

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Az év legnagyobb zenei díjátadó gáláján ismét felvonultak a zenei élet legismertebb és legelismertebb előadói. Egyesek ruhái nem sokat bíztak a képzeletünkre, de azért akadtak kifinomultabb darabok is.

Szerinted melyik élőadóművész öltözött a legjobban?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra

8 szavazat.
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 04: (FOR EDITORIAL USE ONLY) Paris Hilton attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Paris Hilton

Az örökösnő sellőszerű öltözéke mindenkit levett a lábáról. A türkiz flitterekkel díszített tüllös ruhát Hilton hosszú hajkoronája és gyémánt ékszerei ékesítették, így a 42 éves celeb olyan volt, mintha egy Botticelli festményből lépett volna ki.

1986893527

Olivia Rodrigo

A csupán 20 éves előadó 6 jelölést tudhatott magáénak, a nyertesek kihirdetését földig érő fehér, kristályokkal díszített Versace ruhában várta, fülét és ujjait pedig Bulgari ékszerek ékesítették. Az énekesnő megjelenése így a régi idők hollywoodi díváira emlékeztetett.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 04: (FOR EDITORIAL USE ONLY) Dua Lipa attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Dua Lipa

Az énekesnő egy egyedi, tetőtől talpig ezüst rojtokkal díszített Courréges ruhában, Tiffany ékszerekkel kiegészítve lépdelt a vörös szőnyegen.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 04: (FOR EDITORIAL USE ONLY) Kylie Minogue attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Kylie Minogue

Az 55 éves énekesnő csak úgy ragyogott vérvörös Dolce & Gabbana estélyiében, amit a fűzős, szűk felsőrész és a lágyan lengedező, uszályos szoknya tett feledhetetlenné. Nem csak a ruhája aratott sikert: Padam Padam című számáért hazavihette a legjobb pop dance felvétel kategória díját.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 04: (FOR EDITORIAL USE ONLY) Halle Bailey attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Halle Bailey

Az Angel című számával a legjobb R&B dalra jelölt színész-énekesnő, akit a tavalyi év A kis hableány című, élőszereplős filmjének Arieljeként is ismerünk, a Grammy-gálán egy áttetsző, kristályokkal díszített Gucci ruhában jelent meg, ami kiemelte minden testi adottságát.

1986353886

Lana del Rey

Az idei Grammyn 5 jelölést szerző énekesnőnek egy teljesen monokromatikus, mégis bájos öltözékre esett a választása. A fekete, áttetsző ruháját a levélmotímuvok és a ruha puffos ujja emelte ki, a bájosságot pedig a hajában és a cipőjén lévő masnik kölcsönözték.

1986236612

Miley Cyrus

Az énekesnő áttetsző Maison Margiela ruhában lépett a vörös szőnyegre, amely több mint 14 ezer arany biztosítótűből lett összerakva. Nem is várt a közönség mást a provokáló öltözeteiről ismert Cyrus-tól, aki első két Grammy-jét nyerte meg ezen az estén.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 04: (FOR EDITORIAL USE ONLY) (EDITOR'S NOTE: Image contains partial nudity.) Doja Cat attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Doja Cat

A rapper önmagához hűen egy egyedi stílusú ruhakölteményben lépett a vörös szőnyegre. Ruhája szinte semmit nem bízott a képzeletre (főleg, ha a dekoltázsára vetünk egy pillantást), egy tüllös, átlátszó, fűzős estélyiben vonult fel, piros cipőben, szemüvegben és lemosható tetoválásokkal. Homlokán pedig nem más szerepelt, mint a ruha tervezőjének, Dilara Findikoglu-nak a neve.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 04: (FOR EDITORIAL USE ONLY) Taylor Swift attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Taylor Swift

Az est egyik legnagyobb nyertese, Taylor Swift egy igéző, fűzős estélyiben jelent meg a Schiaparelli Haute Couture tervezésében. Hófehér, uszályos ruháját fekete kesztyűvel és gyémánt Lorraine Schwartz ékszerekkel egészítette ki a most már 14-szeres Grammy-díjas énekesnő.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 04: (FOR EDITORIAL USE ONLY) Heidi Klum attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Heidi Klum

A topmodell és műsorvezető ezúttal is igazán kitett magáért. A Valdrin Sahiti estélyi felső részét áttetsző és kristályos betétek alkották, míg a ruha szoknyája uszályban végződött.

1978650642

Victoria Monét

A legjobb új előadó kategóriájának győztese Victoria Monét lett, aki az R&B műfaj egyik új üdvöskéjének számít, dalszerzőként pedig olyan sikerszámokat jegyez, mint például Ariana Grande Thank You, Next című dala. Bronz, testhezálló Atelier Versace ruhájával és a kígyóformát idéző Bulgari nyakláncával megjelenése tökéletes volt első Grammy-díjának bezsebelésére.

LOS ANGELES - FEBRUARY 4:  Beyoncé and Blue Ivy Carter behind the scenes at The 66th Annual Grammy Awards, airing live from Crypto.com Arena in Los Angeles, California, Sunday, Feb. 4 (8:00-11:30 PM, live ET/5:00-8:30 PM, live PT) on the CBS Television Network. (Photo by Francis Specker/CBS via Getty Images)

Beyoncé

A vörös szőnyegre nem lépett fel, a többszörös Grammy-díjas énekesnő ezúttal csak a férjét, Jay-Z-t támogatva érkezett az eseményre, aki a Dr. Dre Global Impact elnevezésű életműdíjat vehette át munkásságáért. Beyoncé megjelenése ettől függetlenül igazán izgalmasra sikerült, egy fekete, kristályokkal díszített kabátot és szoknyát viselt a Louis Vuittontól, amit egy fehér cowboy kalappal egészített ki.