Még nem regisztráltam

Életke

Játékos labradorok, pancsoló kacsák, vándor cicák – a legcukibb kiskedvences TikTok-profilok

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Amióta létezik internet, milliók szíve megdobban, ha állatos képek, mémek vagy videók jönnek szembe a világhálón. Ma már a TikTokon is elterjedtek a különböző háziállatokat középpontba helyező profilok, ahol ötletesebbnél ötletesebb módon mutatják be gazdik szeretett kedvenceik mindennapjait.

Szerinted melyik TikTok-sztár házikedvenc a legaranyosabb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Thumbelina

Thumbelina egy mentett mókus, akinek a fészkét elpusztították egy építkezés során. Befogadása óta élete csupa játék és lustálkodás. A kis kerek mókusért több mint 700 ezer követő rajong és várja újabb és újabb kalandjait.

Katievanslyke

Katie Van Slyke videóiban a farmján élő állatok életét mutatja be. A legcukibbak talán a mini bocik, Pumpkin és Posie, akikről mindig akad valamilyen kedves videó, hogy a rajongók követni tudják a fejlődésüket.

Thebluerio

Lehet nem szeretni egy kis kék papagájt, aki puszikat dob és folyamatosan eláraszt rengeteg szeretettel? Rio imádnivaló szófordulataitól bárkinek mosolyra húzódik a szája.

Ducks_in_space

A képlet egyszerű: végy egy kisebb medencét vagy használd a mosdókagylót. Töltsd tele vízzel, majd tegyél bele pár virágszirmot és levelet. Ezután engedj bele 2-3 kiskacsát és olvadj el a cukiság láttán.

Tuckerbudzyn

Tucker és Todd, a golden retriver apa-fia páros mindennapjai igazán viccesek. A két kutyusnak sosem esik nehezére néhány jó falatot kérni gazdájuktól, cserébe pedig hagyják neki, hogy igazi oroszlános sörényt kreáljon számukra.

Good Boy Ollie

Ollie és Tato kalandjai a hétköznapok szürkeségét mindig feldobják. Ugyanis a két labrador minden vasárnap húz egy programot saját kis „programos dobozukból”, gazdájuk jóvoltából pedig olyan élményeket próbálhatnak ki, mint a festés, filmezés vagy kertészkedés.

Mr Kitters the Cat

Ha mindig is kíváncsiak voltunk a macskák titkos életére, akkor a Mr. Kitters the Cat TikTok-profilon végigkövethetjük pár csatangoló macska mindennapjait egy amerikai külvárosban. Őrült fára mászások, mókuskergetések és bandázások pillanataiba leshetünk be.

Lindsey Kuzmin

Lindsey imádja a szfinx macskákat, így nem csak egy, de kettő is megbújik az otthonában. Legújabb kedvence, Marshall pedig egy igazi zseni: sorra oldja meg a nehezebbnél nehezebb rejtvényeket, ami nem kis teljesítmény egy pár hónapos cicától.

Luseal Manor

Két kisméretű kutyus, akik imádnak gazdájuk zöldségágyásban falatozni, ráadásul mindezt David Attenborough hangján narrálva teszik, így olyan, mintha egy természetfilmet néznénk.

Waltergeoffrey

Walter kutya létére szereti kifejezni az érzéseit, de nem is akárhogyan. Különleges ugatása egyszerre idegesítő, vicces és imádnivaló, nem hiába közel 2 millióan követik legújabb előadásait.

Whataboutbunny

Bunny különlegessége, hogy képes beszélni. Nem, nem csak simán ugat, tényleg képes kifejezni azt, amit gondol. Persze nem úgy, mint az emberek, de speciális gombok segítségével el tudja mondani, ha esetleg ki szeretne menni, de éppen azt is, mit érez abban a pillanatban.

Layla_the_boxer

Talán az egyik legötletesebb kiskedvences TikTok profil, ahol Layla és Luna, a boxer és az ausztrál juhászkutya kalandjait ismerhetjük meg, akik kedves csínytevéseikkel belopják magukat a szívünkbe.

Georgietheboxr

Georgie, a boxer egy igazi tehetség. Kiállása és hangja is olyan, akár egy tenoré, és a leghosszabb skálákat is kész tökéletességgel ki tudja „énekelni”.